Hypnos

:nergal: | 13.10.2011 | Black Metal
5:44

Nihil tam praepostere, tam incondite, tam monstruose cogitari potest, quod non possimus somniare

9.00   283 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Windywalk 29.01.2018
Kyllä on saatanallisen synkkää tunnelmaa tässä biisissä. Ei jätä kyllä kuulijaa .. kylmäksi (voiko noin sanoa?). Hyvin vahvaa fiilistä joka ryskää tiensä pään sisään ja herättää mielikuvia mitä ei ehkä kannata iltaisin ajatella :)
0   +1 +2
 
9
_Panzerfaust_ 14.02.2012
Perhanan pelottavaa ääntä. Jotenkin arvasin, että jotain tämän suuntaista on tarjolla. Tosiaan johonkin japanilaiseewn mustavalko kauhupätkään kävisi hyvin vähentämään turhia pokemon vaikutteita.

En tiedä onko herra Nergalille Slagmaur tuttu ryhmä, mutta eittämättä toi mieleen. Erona vaan se, että tämä on tehty jopa paremmin mielestäni. Paljon enemmän ulottuvuuksia saundimaailmassa. Hyvä biisi harvinaisessa lajissaan.
+2   +1 +2
 
9
Ted Nugentti II 22.11.2011
joo ei täs parempaa tekemistä oo, vähän flunssaa ja tylsää, kuunnellaan nyt sitten. klikkasin nyt sitte ekaa biisiä. juu, on kyl pirullista kamaa. teitkö ite ton demonisen laulun vai latasitko jostai äänipankista? hurja. joo siis hyvä että mainostit, lovecraftian metal, mikä ettei, meikä on samalla aaltopituudella! Pitää kuunnella noita muitaki. kerraki joku osas mainostaa oikeata musaa oikealle ihmiselle.
+1   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta