Sawfactory

Mystran | 17.10.2005 | Trance
3:31

Tässä biisissä ei poikkeuksellisesti ole käytössä lainkaan omaa koodia. Sen sijaan tämä lienee vastaukseni kysymykseen voiko Fruityä käyttää. Tehty yhdeltä istumalta Fruityn demolla, periaatteella että lopetan heti kun ei pää enää kestä, ja päättelemme lopputuloksesta että kannattako ohjelmaa opetella oikeasti käyttämään.

Fruityn lisäksi tuossa on bassona ASynth. Loput soundit Waspilla ja Sytruksella (lähinnä Sytruksella). Rummut oletus-sampleilla, muuten syntetisoitua materiaalia, efektointi sälällä jota demon mukana tuli. Presettejä enemmän kuin laki sallii, useimpia tosin viilattu jonkun verran.

Biisi ei ole erityisen koherentti tai viimeistelty kokonaisuus. Pikkumogia ja rujoja siirtymiä on vaikka kuinka, ja saha-aallon määrä on sillä rajalla että onko taajuuskaista tukossa vai aivan tukkossa, mutta menköön. Kommentteja olisi silti ihan hauska kuulla.

Jälkivaikutelma Fruitystä lienee, että käyttöliittymä on täynnä kaikkia pieniä käyttäjävastaisia suunnittelumogia, mutta kokonaisuutena kokonaisuus on silti melko toimiva. Erityisen mukavaa ettei asioita tarvitse juurikaan etsiä. Eli makrotasolla pätevä softa, mikrotasolla on vielä varaa kehitykseen. Jos en parempaa sekvensseriä/VST-hostia löydä (vähän huonolta näyttää) niin ehkä tuon voisi ostaakin.

Genre on taas yllättäen hatusta revitty.

0.00   294 kuuntelua

Showcasessa on happy hours klo 00.00 - 15.00, jolloin sinne nostetut kappaleet saavat +25% lisää näkyvyysaikaa normaaliin verrattuna.

Mainosta kappaletta Mikserin etusivulla 3 tuntia. Lähetä viesti:

MIKSERI MAINOS 162165 numeroon 173172 (1,90€)

tai mainosta krediiteillä.

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Viimeisimmät kuuntelijat