xedium

MultiPersonality | 25.09.2003 | Psytrance
6:51

joo taa on vahan saman tyylinen ku dark line.

9.33   743 kuuntelua
Linkki: http://www.mikseri.net/playsong.php?id=36209
Vastaanottajat
käyttäjätunnus tai sähköposti, erottele useammat rivinvaihdolla
Viesti
valinnainen
Nimesi
  tai Peruuta

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Paw 14.10.2005
Rummuilla voisi kyllä kikkailla tosiaan enemmän. Mieleen tulee vaikka mitä ideoita. Muuten kyl tosi hyvä biisi. Hyvähyvä!
0   +1 +2
 
Q 25.10.2003
Onkos tuo narinalinja ihan tarkoituksella panoroitu hieman enemmän oikealle ja osa soundeista taas vasemmalle, häiritsi ainakin ensimmäistä kuuntelukokemusta, kun toinen korva kuulee toista soundia sen verran kovempaa ja toinen toista. Eli stereokuvan puuttumisesta ei voi valittaa. Kasvaa ihan kivasti, joskin hieman kuivahkosti alusta loppuun. Kuitenkin ehkä jotain tukevampaa basslineä olisin toivonut tuon narinan tueksi ja biittiin ehkä jotain kilkettä lisukkeeksi, muuten ok ja mielenkiintoinen viritelmä.
0   +1 +2
 
8
INTRIGA 09.10.2003
Jeo, vähintääkin mielenkiintoinen setitin, *muodollinen hatun nosto* vähän ehkä kalpee mut tässä on aika kirkkaat soundit ja mä pidän tosta plucked!:illa tehdyn kuuloisesta melodiasta alkupuolella, vähän pitäis musta olla lisää esanssia vaikka kompittelussa ja rakenteessa mutta kaikin puolin ihan hieno ja silleesti.
Niinjoo, toi yx ääni jauhaa vähän liian kauan ja lisää sais olla mehustusta, Tiedätkös.
0   +1 +2
 
10
Lunar Vegetarian 07.10.2003
Nyt on jätkä kyl jotain ihmettä saanu aikaan.nimittäin, kun tossa kuuntelin talamascaa, jätkän biisi oli tullu sinne väliin.ja sitten ku tämä tuli, ni osu vaan vitun hienosti korvaan...ei millään pahalla, mut TÄÄHÄN ONKIN VITUN HIENO.
0   +1 +2
 
10
Lunar Vegetarian 26.09.2003
Hienoa menoa, indeed hienoa.alkaa hienosti.mutta, iso ISO miinus oli rumpujen heikot variaatiot..ehkä koko biisin pahin ongelma. muuten toimi.erityisen ylpeä saat olla distortio tykityksestä.oli suorastaan mahtavan sairaan upee :P...ja kaikki sivu äänet muutenkin toimi,rummut olivat aikoa miinus 8p
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta