Love Is Blind

Mouse Dj | 29.07.2009 | Filter House
3:03
9.33   1101 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Jaycob 30.07.2009
Alusta saakka olen jo koukussa. Rumpusoundit on hotit ja samplaus toimii mainiosti. Vokaalit kuulostaa todella hienoilta ja ne sopivat hyvin mukaan, elleivät ehkä kuitenkin olisi hitusen liian hiljaisella mutta ei haittaavasti. Tai ehkä vähän vähemmän "henkeä" jotta ne tuntuisivat enemmän olevan läsnä. Tällaseen pituuteen sisältöä on ihan riittävästi eikä ala tylsistyttämään, mutta jos teet pidemmän version niin tarvitset kyllä jotain lisää ehdottomasti. Mutta näin tosiaankin erittäin hyvä kappale :)
0   +1 +2
 
10
Fleeticer 30.07.2009
Loistavan kuulosta settiä, tollasta vanhempaa french housea. Vokaaliefekti sopii hyvin mukaan. Bassokin istuu täydellisesti muiden soundien sekaan. Nyt alkaa olla se kokonaisuus kasassa mistä olen sulle valittanut aikaisemmin, että sikäli kyllä iso harppaus taas eteenpäin. Ja vieläpä kun biisi on näin koukuttava, niin onhan tästä pakko heittää kunnon pointsit!

Kaikki toimii loistavasti yhteen ja vokaali koukuttaa! Vielä kun saisi tästä semmoisen päälle 6-minuuttisen dj-ystävällisen version, niin olisin enemmän kuin iloinen! Pistäppä semmosta kehiin, jos jaksat/on aikaa. 9½
0   +1 +2
 
9
BAIT-MS 29.07.2009
Erinomainen sampletus jälleen kerran. Letkeä biitti ja hyvä fiilis.
Mannaa keskiviikkomasiksen hälvennystä.
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta