Fresh

Mouse Dj | 18.08.2009 | Filter House
3:32
8.00   859 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Duck MT 24.09.2009
Tuo alku on mun miels vähän lapsellinen. Ja sit toi tyyppi joka laula tos taustalla on ärsyttävä. Muute hyvä!
0   +1 +2
 
8
Lenno 21.09.2009
Pätevää, hyvin pätevää.

Sämple on tosi jees, chopattu kivasti ja mielenkiinto koko biisiin riittää tuon kolme- ja puoliminuuttisen vallan mainiosti. Myös noi vokaalichopit on tosi kivat. Rummuissa saisi musta olla vähän enemmän potkua, nyt varsinkin toi snare on vähän heikko ja jotenkin... potkuton:D.. vähän ehkä turhan matala sointi siinä, ja soi muutenkin vähän turhan pitkän aikaa (ei sitten tossa enää myöhemmin enää haittaa kun varsinainen komppi tulee sisään). Myös toi rumpufilli on ehkä vähän turhan jumittava, syö groovea aika runsaasti, ei kuitenkaan häiritsevästi.

Itse olisin ehkä leikannut sämplestä alapään pois ja tehnyt tilalle oman ehkä vähän aktiivisemman bassolinjan. Olisi tehnyt ehkä sittenkin vähän kiinnostavamman tästä.

Mutta erittäin pätevää toimintaa kyllä.
0   +1 +2
 
8
Fleeticer 19.08.2009
Mukavan kuulosta menoa taas, mutta ei ihan parasta sulta. Hyvin kyllä pumppaa ja groovaa, ehkä vähän liikaakin tuota kompressoria taas käytetty, mutta ei se sentään häiritse juurikaan. Rummuissa on mukavasti ytyä ja melodiasample jumittaa kivasti. Tällä kertaa biisi jää kuitenkin mun silmissä sinne keskikastiin eli ei herätä tunteita suuntaan eikä toiseen. Hyvällä linjalla kuitenkin jatketaan.
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta