sovietech

monøphonik | 09.03.2004 | Schranz
7:02

sovietech EP - track 01
real genre: schranz

9.75   1861 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
JM 19.05.2004
okei..eli täytyy saanoa että tämä levy käy kuuntelu toisensa jälkeen paremmaksi..olen kuunnellut tätä hyvin erillaisilla äänentoistojärjestelmillä, hyvin eri mielentiloissa ja myös eri päihteiden alaisena..nyt yllättäen tunsin pientä kiitollisuuden velkaa sinulle kun arvostelit scars of europe EP:n ja kuuntelin tämän tuoreimman tuotoksesi uudestaan..nyt huomasin pääseväni mukaan jo 20sekunnin kohdalla (huom. edellinen arvosteluni!) olen aika lailla alkoholin vaikutuksen alaisena, mutta tämä saa olon yksinkertaiseksi ja hyväksi. "ymmärrä itseäsi koneena".
heh..esitin tuon filosofian ja sukupuoliopetuksen tunneilla..se kai sopii molempiin..=) olen edelleen suuri fanisi!
0   +1 +2
 
Pequman 10.03.2004
Pienoinen pettymys :( Pidän todella paljon kolinasta, mutta alun reverbifeidaus kuulostaa turhan ambientilta, sen pitäisi olla kolahtava. Lisäksi tuo öö.. narahdussoundi ( ok, ei kyllä taida muistuttaa narahdusta yhtään :P ) ottaa pitemmän päälle päähän. Lisäksi kikkoja on liiaksi alkupuolella, mutta loppupuolella ne taas vähenevät liiaksi. Tasapainotusta olisi kaivattu
Noh, sitten kehuihin: Taustalla olevat kolahdukset, jotka tosin ikävästi peittyvät narahduksen alle, ovat hyvän kuuloiset. Saundi on kaikessa lofisuudessaan kirkkaan kuuloista ja tuo pätkimis/looppaamis-kohta on kiva mm. 6:16. Ihan mukiinmenevä biisi, jonka jaksaa muutaman kerran kuunnella, mutta pienoinen pettymys. Anywayz schranz 4-ever.
0   +1 +2
 
10
JM 10.03.2004
Kommentoin tähän koko EP:n
Odotukset oli (tietenkin!) korkealla.
Ensimmäisen biisin jossain 2min kohalla meinas jo tontua että "eihän tässä oo oikeen mitään ideaa.." mutta ku toka biisi tuli niin ymmärsin että pitäähän tällasta varten lämmitellä..pää alko jo nyökkyy..kolmannen biisin kohalla en enää jaksanu seurata että mikä biisi oli menossa tai kuunnella kovin tarkasti, tuijottelin vaan seinää ja annoin musiikin viedä..........loistavaa.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat