Somewhere by the River

3:42

Cover "The Song of the Volga Boatmen" -kilpailuun.

http://www.mikseri.net...

9.83   54 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
asara 07.03.2018
Hieno!
0   +1 +2
 
10
NaNa_ 06.03.2018
Nyt liidellään ajassa taaksepäin ritarillisille taistelukentille! Mahtipontista jytkettä ja oikealla tavalla juuri oikeissa paikoissa himmaillaan, jolloin kontrasti tulevaan on vaikuttavampaa! Aivan uskomatonta kokonaisuuden hallintaa!! Kaikki eri osiot kudottu saumattomasti yhteen. Toi aiemman loppuosan rumpujen vilkas kulku ja sävellajin vaihdokset toimii hemmetin hyvin! Paljon pieniä yksityiskohtia, joita jää haltioituneena kuuntelemaan. Sovituksellista juhlaa! Taidokasta, TAIDOKASTA!!
0   +1 +2
 
J. Hifish 03.03.2018
Saundit ovat kyllä kohdallaan ja kuullostavat "soitetuilta". Kivaa itämaisvivahdetta saatu biisiin. Sovitus on kyllä onnistunut ja hieno. Lyömäsoitinryhmä jyskyttää kivaa vaihtelua oikeastaan läpi biisin ja dynamiikkaakin löytyy. Mahtipontisen hieno tekele.
0   +1 +2
 
10
Windywalk 03.03.2018
Tämä biisi on sellanen taidon näyte että oksat pois. Se miten ns. aitoja soundeja on rakenneltu keskustelemaan toistensa kanssa, ja kaikumaan toistensa kanssa kertoo kyllä että säveltäjä on ihan helvetin taitava. Eri osioita laiteltu biisiin niin että vaihtelua on koko ajan. Tämä voisi olla sekä elokuvan taustalla, että jopa osa jotain balettia. Kuvittelisin tämän helposti klassisille estraadeille. Aivan mahtava.
0   +1 +2
 
10
Tämä on todella upea taideteos, nautittavaa itämaista/kiinalaista elokuvatunnelmaa, runsaasti yksityiskohtia, sävyjä ja vaihtelua. Volga boatmen kisabiisiä on ikään kuin käytetty vain yhtenä instrumenttina tuomaan oma visio esiin. Kymppi biisille itselleen, vaikka ei kisabiisinä olekaan aivan kärkeä.
0   +1 +2
 
9
Popkorni 02.03.2018
Mitä muutes nuo ikään kuin itämaiset kepit tuossa alussa ovat? Kuulostavat ainakin tosi aidoilta kepakoilta. Vai ovatko muka jotain softakeppejä? No enivei hieno alku tässä. Hienosti muutenkin soljuu lautta Volgalla. Mehevä tuo elämän määrä sovituksessa. Tässä on nähty vaivaa. Tuo kiihtyneempi apaut 1:57 alkava Tarzan-rytmi...on just briljantti. Helppo ja vaha ysi tälle. Kisan kärkikastia. Ainoa mitä enää mietin, että onko katai nainen vai mies? :)
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat