I Never Thought

Mishkin | 15.02.2004 | Rock
3:49

Julkaistu helmikuussa 2004 I Never Thought / In Between-demolla ja myöhemmin Rebirth EP:llä. Äänitys, miksaus ja masterointi: Arttu Horttanainen. Kannet: Antti Ruponen / Graftworks.

8.13   1900 kuuntelua
Linkki: http://www.mikseri.net/playsong.php?id=52532
Vastaanottajat
käyttäjätunnus tai sähköposti, erottele useammat rivinvaihdolla
Viesti
valinnainen
Nimesi
  tai Peruuta

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Mustepullo 27.03.2005
Hyvin jytisee tämä biisi eteenpäin. Kokonaisuutena letkeästi etenevä rokitus, josta jää sellainen fiilis että keikalla tätä bändiä olisi nähtävä ja pian. Kitaroiden perusvarma vienti on varmaankin tämän kipaleen parasta antia, mielestäni juuri tällä tavoin yksinkertaisesti toteutettuna tämän tyypin rokki toimii loistavasti. Lyriikkapuoli on jälleen hyvä ja laulajan suoritus myös kiitettävällä tasolla. Biisi ei isoja koukkuja tarjoile, mutta se tuskin on tässä tapauksessa tarkoituskaan.
0   +1 +2
 
10
Tommy Loose 26.03.2005
Rankkaa vääntöä ehkä hiukan grunge vaikutteita mukana, ei moitittavia osa-alueita.
0   +1 +2
 
thepax 26.03.2005
Laulut on tämän kappaleen heikoin lenkki. Mukavaa rokkittelua muuten. Kappaleessa on mukava tunnelma. Ja tässä ei liikaa yritetä. Hyvää meininkiä riittä koko biisin.
0   +1 +2
 
7
Dr.Groove 25.03.2005
Intron rumpujen soundi on kuin kellaribändin C-nauhurista -- miksi?
Biisi on hyvä, tutuilla soundeilla hyvin soitettu kappale. Miksauksessa on aika vähän alapäässä tavaraa ja keskialueen kitarat tulevat aika paljon esiin.
Sovituksessa on ehkä tyydytty turhan suoraviivaiseen meininkiin: dynamiikka ja rakenne on biisissä samanlainen koko soiton ajan.
Em. kommentit ovat ehkä turhan detaljeja, biisissä on enemmän hyvää kuin noita pieniä puutteita. However, osittain niiden takia biisi ei nouse eturiviin, hyvästä materiaalista huolimatta.
0   +1 +2
 
D_Steele 25.03.2005
Rokkasi ihan hyvin kyllä. Rummut saisivat olla vähän kovemmalla mielestäni. Antaisi hiukan potkua.
0   +1 +2
 
8
Putte 03.07.2004
Kyllä tämäkin biisi rokkaa, ei tosin niin hyvin kuin tuo "Everything Is Not Ok".. Kyllä huomaa että jätkät osaa soittaa, ja laulajan äänikin on sopivan rokahtava.. Täytyypä kuunnella vielä noita muitakin biisejä kun kerran näin loistavaa musiikkia kerrankin löytyy.. Koska annoin E.I.N.O.-biisille ysin, joudun antamaan tälle kasin, vaikka erittäin hyvä biisi tämäkin on..
0   +1 +2
 
8
Sir Elwood 21.03.2004
Lo-fi rummut alussa... Hmm... Ikiaikainen Rock klisee, mutta silti - aah - niin toimiva. (kuunnelkaapa molinen "so real") Jokin tästä tulee elävästi mieleen, mutta en mitenkään saa päähäni että mikä, Mutta se ei tätä todellakaan tee huonommaksi!
0   +1 +2
 
7
Cerefi 15.03.2004
kuuntelen täs kokoajan tätä biisiä, ja ei ainakaan itelle tule mieleen tälle mitä kategoriaa. no, onneksi meillä on loistava tiimi jonka vastuulle se mukava homma jää. tähän olis voinu keksiä njassan kommentit, mutta ei suomalaista musiikkia saa tyrmätä. ei huono, muttei kyllä mikään merkittävä saavutuskaan.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat