Higher forces

Mindeyes | 11.05.2009 | Rock
7:32

Music and lyrics by J. Tohmola
Arrangements by Mindeyes

10.00   231 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Intohimo 21.05.2009
Tässä diggaan ehkä eniten. Komea ääni ja mageet kitarasoundit. Vähän "uhkaava tunnelma". Mukava tuo laulun rytmitys myös.
Rummu ja bassotyöskentely tarkkaa ja kiva kun bassollekin annetaan välillä tilaa.
0   +1 +2
 
10
kupteri 13.05.2009
Vibassa biisissä on taasen ihan eri meininkiä haettu, vähän äkkisiltään oudompi startti mutta itse biisissä ei oo mitään vikaa :-) Akustista kitaraa ja tuo komppi (mikä ei tietty yön hämärissä tuu mieleen millä nimellä sitä kutsutaan) on oikeastaan aika piristäväkin. Siis jos ajattelee koko CD:n mitalla että tässä on nyt ollu nopea rokkiveto, pikkusen rauhallisempi rokki ja hittiballadi (ja tuntemattomat ovat ne loput biisit vielä, oletus on että nekin on kohtuu rokkivetoja), niin tää neljäs nyt esitelty tuo taas "loppupuolelle" omaa erilaista väriä. Onhan se tämäkin tämmöinen "hidas" mutta ei niin "kohta käy flaksi -tyyppinen illan hidas" ;-) Oikeastaan aika hauska vaikkei tässä nyt semmoisia irkkuviittauksia olekaan että tossa parilla levyllä (oliko Nightwish ja Revolution Renaissance) on lopummassa päässä vähän samaan tyyliin (mutta tokikin ihan erilaiset biisit), niin tääkin silleen ehkä tuo jotain eri puoltakin teistä.

Kitarasoolo kyllä sitten yllätti skaalallaan! Vähän semmoista progefiilistä kauemmaksikin historiaan siitä ja lopussa vielä tommoinen kiva yksityiskohta. Tää on pikkusen monipuolisempi biisi omalla tavallaan, että eka kuuntelulla ei ihan kaikea edes huomaa. Ei sillä, on noissa muissakin kaikkea "uutta" kun kuuntelee uudelleen, mutta ne ehkä uppoaa nopeammin. Tää pitkä "eeposmaisempi" vaatii oikeasti keskittymistä (no ton soolon sieltä bongaa heti etti "WTF? olipa erilainen ja komia") eli hätäsemmille tää ei silleen avaudu. Ihan kivakin että on ikäänkuin bonuksena lopussa "ei niin suora" biisi mikä menee heti tajuntaan, vaan se antaa vielä lisää kaikkea kun kuuntelee. Kolmoskiekalla alko löytyä komeita "sipinöitä" välistä jne. Vähän kuin uimalasit päässä kuorisi sipulia että kerroksittain löytyy jotain. Hyvä biisi tämäkin, mutta erilainen ja vaatii aikaa enempi.
0   +1 +2