Entinen punkkari

Minä ja kitarani | 05.02.2018 | Akustinen
4:31

Tämä biisi on kunnianosoitus jo toimintansa lopettaneille punk-yhtyeille. Esimerkiksi vuoden 2015 UMK:ssa kilpaili aikoinaan pari suosikkibändiä, Jäjestyshäiriö ja Pertti Kurikan nimipäivät ja kilpailun jälkeen ne lopettivat toimintansa kokonaan. Monia artisteja jää aika paljon kaipaamaan.

Säv. ja san. Tomi Antinoja

0.00   156 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

tompa 12.02.2018
Hyviä komennetteja! Varmaan pitäisi nauhoittaa laulu erikseen tai sitten lisätä toinen lauluraita sisälle jotta lauluni kuuluisi paremmin
0   +1 +2
 
BVR 12.02.2018
Tästä tuli mieleen Ahkerat Simpanssit, ja melkoisen vahvastikkin. Toisiaalta tämä on sellasta tavaraa jota ei tulisi kyllä hirveästi kuunneltua, mutta sitten taas toisiaalta tuli mieleen että kuinka kova veto olisi tehdä joku tunnin lätty tämmöistä tavaraa. Jos ei muuta niin tää nyt ainankin oli aitoa.
0   +1 +2
 
NaNa_ 09.02.2018
Rytmikitara pysyy kivasti rytmissä aina silloin, kun et samanaikaisesti laula. Kappaleen rakenne vaikuttaa alusta loppuun asti improlta, jossa ei oikein ole luontevaa kulkua seuraaviin osiin. Myöskään sanoista ei harmillisesti oikein tahdo saada selvää. Kannattaa varmaankin kokeilla laulaa ja soittaa kummatkin instrumentit (kitara ja laulu) erikseen sisälle, jotta kappaleen sanoma nousisi enemmän esille.
+2   +1 +2
 
Popkorni 05.02.2018
Nämä Tomin biisit eivät päästä kuulijaa helpolla. Mutta kun tuntee jo jotenkin Tompan tyylin ja taustan, niin osaa jo tavallaan latautua siihen, mitä on tulossa. Mutta pakko sanoa nyt heti tähän, että tuon kitarasaundin äänityssaundissa on jotain pirskatin hyvää ja onnistunutta. Itse biisistä on vaan hieman hankala saada kiinni. Mutta onhan tässä kyllä jotain sellaista alkukantaista alkuvoimaa. Omalatuista. Mielenkiintoista nähdä, mitä muut sanovat tästä kisakappaleesta. :)
0   +1 +2