Kesä tulla saa

MC Rytkøtron | 12.09.2012 | Suomi-hip-hop
4:38

Räpit: MC Rytkøtron
Biitti, sävellys, miksaus: Dj Sademetsä

7.86   290 kuuntelua
Linkki: http://www.mikseri.net/playsong.php?id=521096
Vastaanottajat
käyttäjätunnus tai sähköposti, erottele useammat rivinvaihdolla
Viesti
valinnainen
Nimesi
  tai Peruuta

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
accent 12.10.2012
Tää kuulostaa sellaiselta tyypilliseltä "heh ku o hauskaa" -biisiltä mitä jotkut YleX:t sun muut soittaa aina alkukesästä. Biitti on tosi hieno ja räpitkin enimmäkseen ihan mukavaa, mut viimeistään kertsis tulee vähän sellainen olo että yökkist ku vammapositiivista. Tää on just semmosta mistä kreisibailaava nuoriso väittää tykkäävänsä oikeesti vaikka nekin tietää, että tää on joko a) laskelmoitua jeejeemeiningillä myymistä tai b) laskelmoidun jeejeemeiningillä myymisen parodia. Tää oli kuitenkin tähän mennessä miellyttävin näistä levyraatibiiseistä.
0   +1 +2
 
6
R-iQ 09.10.2012
Biitti on hyvin tehty, mutta toi yltiö positiivinen "raptori" kertsi on kyllä hirveä. Flow toimii ihan hyvin ja äänenpainoaja ja eläytymistä on sopivasti. Sisällöltään tämä on kuitenkin todella köyhää ja mitäänsanomatonta rupattelua. En saa tälläisestä poppiräpistä mitään kiksejä. Kutonen siististä bassolinjasta.
0   +1 +2
 
J. Hifish 07.10.2012
Biitti on hyvä ja monipuolinen. Laulajan äänestä en kauheasti pitänyt. Räppäys ei ihan solju, mutta ei häiritsekään. Pituutta on mielestäni minuutti liikaa. Lyriikka on sellaista huoletonta kesäbiisiainesta, joka ei sykähdytä. Tosin ei ärsytäkään liikaa. Kahvimukiin menevää autoilumusaa.
0   +1 +2
 
10
veezay 06.10.2012
koska tausta on omani, kommentoin pelkästään epäinstrumentaalia sisältöä.

flow on melko ongelmaton, vaikkakin parissa kohdassa tulee vähän luonnottomia rytmityksiä eikä meno oo niin luontevaa kuin odottaisi - tuntuu että yritettäisiin saada tavuja liian tiukasti rytmiin. lyriikka on hämmentävällä tavalla hassu kontradiktio varoittavaa esimerkkiä (verset) ja iloista ja huoletonta elämää (kertsi). tästä jää vähän sekava fiilis. öö. vaikuttaa siltä että jos sulla ois jotain oikeaa sanottavaa ja vähän enemmän aikaa paneutua lyriikkaan niin vois tulla ihan jeessiäkin matskua.

tykkään kyllä tosta synasoolosta joka perustuu tohon kertsin melodiaan, mutta siinäkin tulee vedettyä aika paljon kotiinpäin.

itsekritiikkinä kertsin oikealla kanavalla olevan laulun s-äänteet ovat melodynetyksen jäljiltä vähän rikki; ne zurahtavat välillä vähän luonnottomazti. soo soo ville.
0   +1 +2
 
7
tahtila 03.10.2012
Onpas mukavasti svegaava biitti. Tiukat ja tukevat rumpusamplet, upeat bassot ja kaikin puolin tanssittavan funky meininki. Makoisan simppeli kiipparisoolokin vielä loppupuolella!

Räppäily on yleisen karismaattisuuden suhteen mikserin kärkitasoa. Riimittelytyylistä ja äänenkäytöstä tulee mieleen melko voimakkaasti Raptori ja Nikke T (tätä ei ole tarkoitettu loukkaavaksi vertaukseksi), vaikka penkiltä tämä ei kertaakaan pudottanut. Hienoa sinänsä kuulla kesäbiisissä "opettavainen" tarina.

Laulukertsi on ärsyttävä, niin kuin 98% kuulemistani suomiräppibiisien laulukertseistä. Ei tunnu liittyvän säkeistöjen tarinaan mitenkään.

Tässä ollaan jo puolitiessä ihan hyväksi suomiräppibiisiksi. Biitti lähentelee samaa tasoa kun Skillstersillä parhaimmillaan eikä flowssa ole moittimista. Vielä jäin odottelemaan oikeasti luovaa kielenkäyttöä ja edes jonkinmoisia punchlineja. Tämä ei puhuttele tarpeeksi ollakseen "asiaräppiä" muttei myöskään naurata tarpeeksi ollakseen kepeää huumoriräppiä. Lähinnä soi ohimennen luureissa pariin kertaan ja jää sen jälkeen unohduksiin.
+1   +1 +2
 
8
Lassi Heiskanen 30.09.2012
Tausta on hieno, räpit ja lauluosuudet on hyvin vedetty, ei pahaa sanottavaa, mutta ei tää silti oikein iske. Kertsin sävellys ja sanotus on aika kehno ja alkaa oikeestaan vähän ärsyttäänkin. Tulee mieleen hausmylly ja mamban vielä on kesää jäljellä (mistä se nyt mieleen tuli, en tiiä). Pakko tästä on silti 8 pistettä antaa, on tää toteutus sen verran laadukas.
0   +1 +2
 
8
JyRSiö 30.09.2012
Biitti jyrää ja räpit soljuu ihan mukavasti yhteen sen kans. Muuten sitte lyriikat ei oikeen iske, ihan hyvää sellasta kesän fiilistelyä haettu. Mutta sitä on vaikee tehä olematta imelä. Mutta ihan kuunneltava biisi kuiteski. Säkeistöt toimi huomattavasti paremmin ku kertosäe.
0   +1 +2
 
8
azone 29.09.2012
vähän on ärsyttävä puhetyyli en tiiä ootko turust.. =D ..no räppi rullaa silti.. kertosäe on todella perseestä, en tiiä johtuuko se siitä et oon niin negatiivinen ite, etten pidä yleensä ilosesta räppi jutusta.. täs on ihan selkee veezayn käden jälki ja se on työntäny tähän liikaa tota popahtavaa dance tyylii, mitä ei sais räp musiikkiin ikinä sotkee, koska oon jäänny ite täysin yhekskyt luvulle sen asian suhteen.. ..mut kyl tän silti kuunteli.. 8pts.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat