kahden kanssa

4:20
8.50   112 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

BVR 12.02.2018
"Turha elää räpistä, jos diggaa taustasta vitun fätistä, silloin on turha rakkaudesta lätistä." Niin että tässä on perhanan napakat taustat, ja ei tuo sanallinenkaa ulosanti pääasiallisesti mitenkään luontaatyöntävää ole. Joissain kohdissa meininki vaan särähtää korvaan, lähinnä nuo "aaaaaan aaaaaan aaaaan ääääään" -kohdat on sellassia jotka eivät oikein toimi miulle. Jostain mielenperukoilta koittaa puskea pintaan vanha kunnon Kaucas tätä kuunnellessa, en kyllä tiedä että miks ihmeessä, mutta sehän ei ole koskaan huono asia. Kyllähän tässä kuitenkin plussan puolelle jäätiin biisissä, olisi voinut olla paljonkin huonompi.
0   +1 +2
 
9
Tantsku 11.02.2018
Vähänkin vähemmän vaikea äänimaailma, niin tää olis kymppi. Vähän vähemmän läski ja ilmavampi saundi vois keventää. Flow toimii ihan v*tun hyvin biittiin. Tässä on sitä hiphopin loistavuutta, et ei ole oikeastaan ees väliä mitä biisissä sanotaan, kun vokaaleista tulee osa biisin rytmiikkaa. Hiiren napsahdus loppuun kruunaa hiomattoman timantin.
0   +1 +2
 
8
Popkorni 09.02.2018
Itse muutes tuumin tätä kuunnellessani, että tässä olisi ihan sellaista tahallistakin, että ei ihan osu biittiin -tyyliä. Vaikea toki sanoa, kun sen verran hämmentävä teos kyseessä ja hyvällä tavalla. Minusta tästä kaikesta härdellistä huokuu se, että kaveri tietää silti koko ajan mitä tekee. Niissäkin kohdissa missä ei ihan osu kohdalleen. Tehdään siis sellaista elämänmakuista biisiä, jossa kaiken ei pidäkään olla pilkulleen kohdallaan. Itse toivoisin, että tämä löytäisi muitakin ymmärtäjiä. Tässä on meinaan aidosti jotain, jota ei voi mitenkään olla ihan kokonaan huomioimatta. :)
0   +1 +2
 
NaNa_ 09.02.2018
Ohhoh! Biitti on ihanan seko :) Basson soundista pidän kovasti, tosin napsun hakkaa yli. Lyriikkaa tulee seurata todella tarkkaan, kun tuntuu ettei rytmikikkailut riimiparien kanssa mene ihan täysin kohdilleen. Lähes kuulostaa läpilausunnalta, kun riimitykset ei ole niille "luonnollisimmilla" paikoillaan. Siispä flow'hun kannattaa jatkossa kiinnittää enemmän huomiota.. 2:09 alkavaan verseen alkaa jo olla omaan korvaan mieluisampaa soljuvuutta äänenkäytössä. Äänensävy sulla on kyllä sopivan käheinen, eli siitä propsit :) Päälainien tupla-raita sekä liiallinen delayn/reverbin käyttö jotenkin sotkee vaan harmillisesti koko paketin.
+2   +1 +2
 
8
Popkorni 03.01.2018
Tämä on kyllä vinkeä. Omalaatune. Ajatusta ja ajatusvirtaa käsi kädessä. Piristävällä tavalla hämmentävä kiisseli. Kuuntelin tätä itse asiassa jo aamulla mielikuvituskukon kiekuessa sillai just ennen duuniin lähtöä pari kertaa....tulipas pitkä lausahdus ja kukko ei kiekunut kahta kertaa vaan kuuntelin tätä kahdesti...Niin siis tuumin aamulla, että osuuko tämä muuten vaan siihen sumuiseen aamuherätysolotilaan. Mutta kyllähän tämä toimii näin duunipäivän jälkeenkin. Saa kutkuttavasti kummastelemaan sekä hymyilemään samaan aikaan. Sitä välillä ihan jopa heristää korviaan tyyliin: mitähän sieltä seuraavaksi pulppuaa. Onhan tässä sitäpaitsi jotain maagista voimaakin. Erityisen mainio tuo vähän kähisevä sanoissa elävä tulkinta! Taustabiittikin just sopiva härdelli tähän. :)
0   +1 +2