They had the best of us

8:58

Zilakat kävivät kutemassa ja uutta materiaalia tarttui aimo läjä mutta yksi ihmepoikanen sieltä nousi ylitse muiden ainakin kahden kolmasosan mielestä. Yksi kolmasosa haluaa sen teille tässä nyt esitellä. Ei tarvitse introa, progerockia suurella sydämellä. Täysin improvisoituna.

Välillä tuntuu että maailma yrittää polkea päälle mutta silti on vain jatkettava eteenpäin!

8.22   2617 kuuntelua

Showcasessa on happy hours klo 00.00 - 15.00, jolloin sinne nostetut kappaleet saavat +25% lisää näkyvyysaikaa normaaliin verrattuna.

Mainosta kappaletta Mikserin etusivulla 3 tuntia. Lähetä viesti:

MIKSERI MAINOS 147868 numeroon 173172 (1,90€)

tai mainosta krediiteillä.

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
Egoreactor 18.10.2005
Jaajaa. Tulee mieleen oman treenikämpän jamit mikä on siunaus ja kirous.

Yhtäällä en osaa arvostella tätä täten objektiivisesti ja toisaalta kuullostaa tutun ärsyttävältä.

Mutta toisaalta, henki on hyvä ja bändi soittaa olosuhteet alleviivaten tosi tiukasti.

Vau.
0   +1 +2
 
10
koiso 08.10.2005
oujeah(sellanen fred durst huuto) keep on rolling. Tämä pelittää
0   +1 +2
 
8
ArchHeretic 27.09.2005
Pikkasen junnaa paikoillaan, mutta erittäin hyvä improksi. Kitarasaundi oli juuri sopivan rosoinen, basso mukavasti esillä ja rummutkin selkeät. Tähän vielä tosiaan sanoitukset niin käsillähän on ihan muikea kappale. Ehkä pientä pätkimistä kannattaa harkita, mutta muuten erittäin toimivaa matskua.
0   +1 +2
 
6
Piirakka 20.09.2005
Jotenkin ei improtus luista tässä, kolmen soinnun juttu tyhjine säkeistöineen ei oikein kanna loppuun asti.. Pitää kuunnella noita muitakin biisejänne..
0   +1 +2
 
9
Janne T 19.09.2005
messevää tykitystä. skebaa kuritetaan ihan taidokkaasti ja bassokuviotkin ovat mukavan lennokkaita.

Sooloilu tuntuu luonnistuvan mukavasti. Triona on siitä mukava soittaa, että kun tarpeeksi pitkälle kehitytään niin kolmikon on tavallaan helppo lukea toistensa ajatuksia ja siten tällaiset revittelyt ovat huiman hauskoja ainakin soittajille.

Mielestäni sopivasti liian pitkä.
ALLE VIIDEN MINUUTIN BIISIT ON HUIJAUSTA!

hyvä tunnelma pysyy kasassa koko biisin ajan. Aika hyvin keksitty noin niikuin lennosta sanoisin. Alussa on ehkä pientä haparointia, mutta kun basisti löytää kuviot, niin homma lähtee rullaamaan niinkuin Täysperävaunurekka alamäessä.

Ei muutakun sanottamaan tästä biisiä.
0   +1 +2
 
Riku Rotten 06.09.2005
Improksi aika hyvä eli biisin kuuloinen. Laululle on jätetty paljon tilaa, olistte hoilannut saman tien. Maukasta soolottelua. Vain armottomasti liian pitkä. Miksaus, saundit OK.
0   +1 +2
 
zilakat 06.09.2005
Basistin sanoin.... Heti aluksi pitää kiittää kaikista ylistävistä ja alistavista kommenteista. Kuten joku jonkun biisin arvosteluun kirjoitti että mukavaa vaihtelua protools ja cubase vääntöihin niin sitähän tää on, ei näitä tehdä naama norsun perseessä vaan antaa tulla mitä on tulossa.. Tarve kun on kova tehdä kokoajan jotain niin miksipäs ei tekisi ja jos joku nyt sattuu diggailee se on vaan plussaa. Zilakka on vapaa foorumi jossa kaikki on sallittua ja kuka on väittänyt että soittimet pitää olla samassa vireessä?? Onhan noissa bassoa soitettu rumpujen tupla basari speduilla, rumpuja vaahtokumi palasilla ja kitaraa pyyhekumilla... Kokeilkaa, sekoilu on kivaa..
0   +1 +2
 
7
kolhoosi 06.09.2005
ihan ensiksi ennen nauhoitusssessioita on tapana virittää ne vehkeet ja jos basisti ei tiedä miten se tehdään voi vaikka kitaristi auttaa siinä .. soundit treenikämppä osastoa, joten niihin en viitsi alkaa kommentoimaan.. saman riffin jauhaminen näin pitkään on hieman puuduttavaa, vaikka siellä välissä sooloja onkin. livenä jamaillu toimii, mutta ei sitä jaksa narulta kuunnella. alun lupaavuus karisi kyllä heti kun basso ja rummut lähit mukaan, ja homma jatkui samanlaisena loppuun asti.. ikävä kyllä. odotin niin paljon, mutta sain niin vähän..
0   +1 +2
 
8
Jannuli 03.09.2005
Minä tykkäsin. Biisi pysyi hyvin kasassa ja menoa oli kokoajan. hienoa.
0   +1 +2
 
8
Eino Rapids 01.09.2005
Progeaähähäähähähähähähäh... Hjuva hjuva. Jatkakaa tätä linjaa.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3 4

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta