Mira.

Marco&Black Dog. | 07.06.2014 | Rock
3:37

pitkästä aikaa comeback ja sanoisin että upea esitys timpalta taasen skepat sovitus laulut sanat sekä tietty laulumelodia mixauksineen timon käsialaa kiitos kova hänelle,mukavaa vähän lungimpaa vetoo välillä ja hyvä niin nopeita myös tulossa mutta kaikki aikanaan kiitos vielä timolle,kaikesta vaivannäöstä.

9.50   357 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Kostiainen 26.10.2014
Tervetuloa takaisin. :) Vahvaa rokkitulkintaa taasen. Harmittavasti rummut ja synat ovat jääneet liiaksi taustalle. Annetaan kuitenkin ysi kaikesta huolimatta.
0   +1 +2
 
10
jakonen 12.06.2014
no johan on viulu meitsin mieleen toi melodia soi hitosti ja perkeleen siisti tuplalauluu vetää artisti niin kuin ollaan huomattu tiety tuo huulari tuossa myös tuo mukavaa lämpöä tähän taustt vitusti pelittää lankun kera homma on sinä ainoo jos ihan vitun pilkuleen niin olis ehken voinut vetää kunnon Hammondit tossa,mutta te ootte äijii.sanat uruliset mutta toselämäääääääääää.
0   +1 +2
 
9
Asamael 10.06.2014
Aika slovarihittihän tämä, hyvin pelittää. Etäiset kaiutetut huuliharppukuviot erityisen hienoja. Laulu miksauksessa omaan makuun liian kovalla, vaikka komee ääni onkin. Kertsi on kyllä kova.
0   +1 +2
 
marshal 08.06.2014
näihin hemmoihin voi aina luottaa kuin omatuntoon vitun hyät soittimet kokoonpanoon saatu jälleen olin kuulevani huularii sielää ja pianoo sopii kokonaisuus ja itse maistro heittää perkuleen hyvin oman setin tässä ei ihme että ootte mikserissä kova puheen aihe ja biisinne kyllä näit on kiva lomilla möksällä kuunnella akn kanssa ja kehuu kaverilee hyvä ukot.homma pelittää ku suomen kesä.
0   +1 +2