file 05 Liquid agents

8:28

Kauan kesti kunnes vihdoin sain jotain puristettua ulos. Ja kyllä tämän kanssa aikaa vierähtikin. Tuloksesta olenkin hiukan hämilläni. Varmastikaan ei kaikille kolise, mutta omasta mielestäni tämä potkii perseelle kuin kymmenen hevosta.
Yksityiskohtia vilisee aika paljon, vaikka ehkä jäävätkin massiivisen äänimuurin alle osin. Miksauksen suhteen olen tähän itse erittäin tyytyväinen.

Ottaisin erityisen mielelläni vastaan palautetta heiltä, joilla on kunnon stereoskobet, miten tämä soi niillä. Kaikenlainen palaute on tietenkin muutenkin tervetullutta.

Olkaa hyvä...

9.11   2380 kuuntelua
Linkki: http://www.mikseri.net/playsong.php?id=99179
Vastaanottajat
käyttäjätunnus tai sähköposti, erottele useammat rivinvaihdolla
Viesti
valinnainen
Nimesi
  tai Peruuta

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
bahlastiompehda 29.07.2010
Alkaa piinaavan hitaasti mutta muuttuu totisen kiinnostavaks. Maistuu hyvältä ja rapeelta. Soundit ja miksaus kuulosti HD600:lla huipulta mutta stereokuva oli ehkä vähän tunkkanen.
0   +1 +2
 
9
Michikawa 16.10.2005
Metallin tuntua ja kylmää seinää. Jäätä ja pimeyttä. Kipua. Elämä on välillä raskasta, mutta pimeydestäkin on löydettävissä muotoja ja tunnelmia. Tosi vaikuttava teos.
0   +1 +2
 
9
medium 13.10.2005
loistavan rankkaa electroa...kyllä nappaa...ei turhaa melodiameteliä.
0   +1 +2
 
Shah 01.02.2005
Täytyy kyllä myöntää että Fraunhofer teki jälleen pienoiset pettymykset kun nuo haitsut astuvat kuvaan. Mutta olkoot näin.
0   +1 +2
 
10
Veneficus 01.02.2005
Tajusin häpeäkseni etten ollut tätä vielä kommentoinut. Täytyi korjata asia.

Teos alkaa erittäin ahdistavasti. Suriseva ja kihisevä äänimuuri ympäröi minut joskin hetken päästä väistyy syrjään paljastaen takanaan maiseman täynnä yksityiskohtia. Äänimaailma aukeaa laajemmaksi ja liikkuu erittäin dynaamisesti. Särjetyn biitin hyökätessä kehiin olen myyty. Tämä toimii.

Kappalle nykäisee liikkeelle kuin tonnin painoisena. Tyyli yllätti, mutta äärimmäisen positiivisesti. Tämä on ehdottomasti parhaimpia uusia biisejä mitä olen vähään aikaan kuullut. Uusia elementtejä ilmestyy biisin edetessä taustalle erittäin hienosti ja rakenne on erittäin toimiva. Hienoa työtä ja tunnelmaa. Olen vaikuttunut.
0   +1 +2
 
8
Delbert G. 13.12.2004
Alku lähtee varovasti liikkeelle, ihan jännitys kasvaa, sitten mukavasti nostellen sykettä kunnes testosteronit lähtee liikkeelle. Ehkä hieman pitkä alku, ja fiilis on vähän turhan sama loppubiisin ajan. Diskantit sai kyllä niskan jumiin (tosi huippukajarit koneessa). Siihen nähden stereo"kuva" oli aika elävä. Aika militantti meininki tässä on, tuli joitakin rymistelyleffoja mieleen tätä kuunnellessa.
0   +1 +2
 
8
Smasher/Devourer 04.12.2004
Industrial-metallin ja tietynlaisen ambientin ystävänä ajattelin tsekata matskuasi. Kyllä tykkäsin tästä biisistä. Tunnelma on hieno, ja kappale toimii hienosti fiilistelybiisinä. Tuossa 2:20-5:40 mukana olevat rummut eivät mielestäni kuitenkaan istu äänimaailmaan, ja se laskee fiilistä. Alku ja loppu kuitenkin vakuuttavat, ja siitä 8. Jos Hieman industrialvivahdetta sisältävä rytmimetalli kiinnostaa, niin käy kuuntelemassa Neverendiä mikserissä.
0   +1 +2
 
Haava 30.11.2004
Kun nyt kuuntelin tätä uudelleen ja uudelleen, niin lisään nyt vähän lisää kommenttiä... Jos esim. vertaan File 02 sauneja tähän, niin tämä sellainen tuhdimpi paketti.. Tukossa-- vähemmän avoin... Kuka tykkää mistä tykkää, mutta itse koen tuollaisen äänimaailman tylsempänä kuin esim. prosessing biisiin eloisan dynamiikan ja kaikuisan ja intensiivisyyden eri tasoilla leikkivän syvemmän äänimaailman. Tämän saundeihin ikäänkuin turtuu ja biisi muuttu puuroisaksi massaksi mitä enemmän tätä kuuntelee. Rummut ovat vähän kovalla, joten ne dominoivat ääni kenttää niin, että se syö muiden soittimien tehoa. Eli rummut jyräävät muuta tavaraa alleen enemmän kuin olisivat osana äänimaisemaa....

Noh.. tämä oli se kriittinen osuus.... Eli hyvä tämä biisi edeleen on.. etenkin kaikki ennen biisin puoliväliä uppoaa ihan kybällä... Tuo "kirkuva ja koliseva industrial häiriö ääni kenttä (TM)" todella palkitsee.
0   +1 +2
 
10
Möhökki 30.11.2004
No johan pomppasi ja johan on helvetti ja paholainen! Täysin erilaista matskua mitä odotin. Helvetin kylmät ja etäiset industrialsoundit, rummut kuin kristallia kilin kolin ja kitara möyrii mahanpohjaa sopivan epäkitaramaisesti eli hienoa, hienoa. Tällaista vihaisten miesten tanssimusiikkiahan tämä. Pidin suuresti tuosta transsiinvievästä junnauksesta. Se kun yleensäkin uppoaa. Tätä on kiva kuunnella ja katsoa kun pakkaslumi lentää tuulen mukana katolta alas. Valitettavasti stereokuvasta en osaa niin mainion hyvin sanoa mitään näillä laitteilla. Hyvältä ne näin latteasti sanottuna mulla kuulosti.

Uu jeah!
0   +1 +2
 
Haava 30.11.2004
Perkules... Maelstrom paukauttaa ja kovaa... Intro on niin hienoa tvaraa, että ihan hyvää tekee... Lo-fi.. Industrial... Painostavaa rytmiä... Sitten kappale liukuukin pikkuhiljaa selkeämpään rytmiin ja sitämyötä kohti tylsempää todellisuutta...

Lyhyesti: Intro oli saatanan hyvä... Muutos introsta itse varsinaiseen tykitykseen oli kiintoisa.. Argessivinen komppi joka eli mukavasti siihen itse biisiin loppusosaan.... Sitten se loppuosa ei jaksanutkaan enää niin kiinnostaa...

Pitänee palata myöhemmin sanomaan lisää...
+2   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat