Nevermind The Journey, You're Already There

7:47

Säv. san. Marko Soramäki / Sov. Machine of the Absurd, 6. osa Phony External Signals -teoksesta. Petteri Soininen - basso, laulu; Antti Ruotsalainen - kitara, laulu, koskettimet; Viktor Lepistö - kitara; Marko Soramäki - rummut; Atte Kekkonen - laulu; Katariina Vuoristo - laulu; Jenny Liebkind - laulu; Heli Lyytikäinen - laulu
Linkki parempilaatuisiin äänitteisiin: http://www.soundcloud....

8.16   249 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
Kitara 07.12.2023
Oikeastaan vuorokauden aika on nyt mulla väärä kuunnella tällasta settiä. Kiapaa dynamiikkaa... No, eihän se biisin tekijän vika ole. Soundaa soundit ihan soulilta, eli sielulta. Hyvä pulikka ja aika metkaa, että biisi oikeastaan vasta alkaa kakkosen kohdalla... Vetää happea mukavasti vokaalit pitkissä venytyksissä kielijänteissä. No, tärkeintä on, että sydämmessä kasvaa luita. Tällasta settiä yleensä kaipailen iltasaikaan, kun himassa luurit korvilla. Jos ei ääni riitä, niin juoksulenkki tai pari saunalenkkiä, mutta hyvinhän tuo kipaleessa futaa rimmaavan. Tasanen 7.5, eli 8 pyöristettynä... Vähän hymniä pituutta biisissä, että malttaako kuunnella loppuun asti, jos malttamamaton kuuntelija. Onneksi naislaulu pelastaa aina sielun.
0   +1 +2
 
6
Paxor 12.10.2022
Vocal sound is rather good, good voice. Just check vocals that those are in tune all the time. Instrument sounds are little demo level, especially bass could be imporved and drum sounds. Composition is alright, nice little melodies.
0   +1 +2
 
6
Hukutus 10.08.2022
Ok soundit. Vanhan liiton meininki. Ihan ei päästä siihen herkkyyteen jota kaipaisin.
0   +1 +2
 
ex4 17.05.2022
Genrelle uskollista tekemistä. Pitkä intro, ilmavat kuulaat soundit ja musiikilliset kikat juuri niinkuin pitää. Vaikka biisi on pitkä, se ei tunnut puuduttavalta koska koko ajan tapahtuu jotain.

Ensimmäisen miesvokalistin ääni syttyy kivasti kun mennään vähän korkeammalle. Matalammat äänet kuulostaa aavistuksen siltä että joutuu pinnistelemään. Muuten vokaaliosuudet ihan timanttia. Harmoniat toimii kanssa hienosti.

Eteenkin intron kitarasoundiin olisi odottanut vähän lisää delayta, nyt se oli omaan makuun aavistuksen kuiva.
0   +1 +2
 
7
Nirz Satan 14.01.2022
Vähän ohkaiset soundit, niihin kun saisi ruuvattua lisää syvyyttä niin tämä olisi iskenyt paremmin.

Biisi ei ollut suoranaisesti omaan makuuni, joten jätän kommentit siitä pois, mutta laulajan korkea mutta hauraan kuuloinen äänimaailma oli virkistävän erilainen.
0   +1 +2
 
9
Sunt1o 30.12.2020
Soundit paikallaan ja etenkin tykkäsin tuosta virvelisoundista ja kitaramelodiasta alussa.

Intro omaan makuun olisi voinut olla vähän lyhyempikin, niin hyvältä kuin se kuulostikin.

Tahtilajikikkailut oli oikein mallikkaat.

Naislaulu oli erityisen hieno.
0   +1 +2
 
8
mr.janster 11.09.2020
Ihan jees biisi, hyvää soitantaa ja saundit sekä laulu kuulosti kivalle.
0   +1 +2
 
Njurmi 25.05.2020
Mukavat melodiat, omaan mieleen kappale vain laahaa vähän turhan pitkään.
0   +1 +2
 
Ilakoiva Peku 04.05.2020
Pressat ja Wigwamit on varmasti kuunneltu, kuin myös uudemmat Maladyt ja Sammaleet. Stemmoista tuli vähän jonkun takia myös Allman Brothers mieleen. Itse olen niin pop-musiikin orja, että kun biisejä kasvatellaan näin kärsivällisesti, niin palkintona pitäisi olla vähän koukukkaampaa kamaa. Toisaalta on vaikea sanoa, sillä tämä voi kokonaisessa teoksessa soljua paremmin, yksittäisenä kappaleena olisin nättien stemmojen lisäksi vielä jotain muutakin kaiken kasvattelun jälkeen.
0   +1 +2
 
letkealeijona 20.01.2020
Ihan on eri pehmeän kuulosta. Toimii ja pitää tunnelmansa.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3 ... 7 8 9