Anna jo anteeksi

M. Toivonen | 04.12.2017 | Synthpop
4:40

Laitetaas tänne jotain ettei mikseri netti pääse ihan kokonaan unohtumaan . Taustoihin olen tässä aika tyytyväinen mutta lauluihin en niinkään mutta enpä jaksa odottaa enää että tulis joku toimivampi inspiraatio niiden suhteen. Ehkä seuraavaan biisiin sitten.

10.00   260 kuuntelua
Linkki: http://www.mikseri.net/playsong.php?id=589314
Vastaanottajat
käyttäjätunnus tai sähköposti, erottele useammat rivinvaihdolla
Viesti
valinnainen
Nimesi
  tai Peruuta

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Felix N 29.03.2018
Mahtava biisi. Tämä on tullut kuunneltua useasti viikojen aikana ja soundaa yhtä hienolta joka paikassa. Aloitus on percussioineen tyylikkäintä mahdollista Miami Vice-kasaria ja kun biisi lähtee vauhtiin, niin mukaan tulee Italo-discomaista otetta (mm. Savage-niminen artisti tulee paljonkin mieleen). Tosi tarttuvat melodiat ja täydellinen kasarisovitus. Sillä erotuksella, että sinulla on paremmat soundit, kuin oikeassa kasarissa. Paljon on sovituksessa yksityiskohtia, jotka kolahtavat tyylin ystävälle kympillä. Täydellinen veto.
+2   +1 +2
 
10
Ville Kotiranta 20.12.2017
Itselle jotenkin iskee nimenomaan tuo vähän huolittelematon laulu tässä. Tosin nyt kun Hifish sen sanoi, niin voisin kyllä kuvitella Pet shop boys -tyylisen laulun istuvan tähän hienosti. Kuitenkin ihan yhtä hyvin suomenkielellä vedettynä edelleen. Tykkään kertsistä kovasti! On selkeästi koukuttavampi kuin Hiljaa-biisissä. Sanoilla en näe tässä kappaleessa niin paljoa edes merkitystä. Ne ajavat hyvin asiansa, mutta ei niihin tässä juurikaan keskity. Mukava vain fiilistellä! Kokonaisuutena erinomainen pläjäys.
+2   +1 +2
 
J. Hifish 09.12.2017
Ehkä tähän sopisi sellainen Pet shop boys laulu ja melodia. Hyvällä tapaa kuullostaa juurikin siltä, että Neil Tennant voisi lagonisesti vetää anteeksi annon säkeitä tähän. Ja ehkä muutes vielä enkun kielellä toimisi paremmin. Tiedä häntä, mutta sovitus kyllä mukavaa kuunneltavaa. Ja tää toimii kyllä instrunakin hyvin.
+2   +1 +2
 
Windywalk 08.12.2017
Taas vahva esitys Markolta. Samoilla linjoilla syviksen kanssa mitä sovitukseen tulee. Paljon hienoja yksityiskohtia. Puolivälin jälkeen on tosi makeen kuulosia kohtia. Biisi soi hienosti. Munkin mielestä tässä on jotain kasaria, mutta soundit on parempia ja äänimaailmassa paljon syvyyttä. Hieno veto!
+2   +1 +2
 
Kivasti taas kasarisoundeja ala PSB, OMD, Secret Service, mukava bongata noita pikku yksityiskohtia, vaivaa on selvästi nähty - harmi että melodia/sanoitus eivät yllä ihan samalle tasolle.
+2   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta