Anna jo anteeksi

M. Toivonen | 04.12.2017 | Synthpop
4:40

Laitetaas tänne jotain ettei mikseri netti pääse ihan kokonaan unohtumaan . Taustoihin olen tässä aika tyytyväinen mutta lauluihin en niinkään mutta enpä jaksa odottaa enää että tulis joku toimivampi inspiraatio niiden suhteen. Ehkä seuraavaan biisiin sitten.

10.00   49 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

J. Hifish 3 päivää sitten
Ehkä tähän sopisi sellainen Pet shop boys laulu ja melodia. Hyvällä tapaa kuullostaa juurikin siltä, että Neil Tennant voisi lagonisesti vetää anteeksi annon säkeitä tähän. Ja ehkä muutes vielä enkun kielellä toimisi paremmin. Tiedä häntä, mutta sovitus kyllä mukavaa kuunneltavaa. Ja tää toimii kyllä instrunakin hyvin.
0   +1 +2
 
Windywalk 4 päivää sitten
Taas vahva esitys Markolta. Samoilla linjoilla syviksen kanssa mitä sovitukseen tulee. Paljon hienoja yksityiskohtia. Puolivälin jälkeen on tosi makeen kuulosia kohtia. Biisi soi hienosti. Munkin mielestä tässä on jotain kasaria, mutta soundit on parempia ja äänimaailmassa paljon syvyyttä. Hieno veto!
0   +1 +2
 
Kivasti taas kasarisoundeja ala PSB, OMD, Secret Service, mukava bongata noita pikku yksityiskohtia, vaivaa on selvästi nähty - harmi että melodia/sanoitus eivät yllä ihan samalle tasolle.
0   +1 +2