Yllätystodistaja & SilläSipuli: TÄÄ ON MUN PÄIVÄ


1.säe
Muista pitää huolta siitä että, pukin lasist täytyy löytyy muutaki ku vettä. Glögit kiertoon, skumpat huiviin, oon erikoistunu viineihin kuiviin, pöhnässä parhaat lahjat jaan, parhaat kicksit siitä saan.
Joulusta ei siis tunnelmaa puutu, mut ja petteri yhteen on luotu. Asunnosta toiseen yhdessä tallataan ja niistä viinat jallataan. Ilta alkaa Aakuloiden perheestä, pukki muistaa isännän virheestä. Viime vuonna sydärin sain, kun naapurin alastonkuvan hyllyssä näin. Matka jatkuu pukki on jo kännissä. Onneks Petterin suuntavaisto toimii kelillä ku kelillä aina vaan, tästä hyvästä ne lapset lahjan saa.

Kertosäe:

Pukki pajauttaa ja hymyilee, faijalta leegot sisään tirvaisee. Tonttu-ukot hyppikää, koska tää on mun päivä!
Pukki pajauttaa ja hymyilee, faija kuusen alla leegojansa keräilee. Tää on paras duuni ikinä ja tää on mun päivä!

2.säe
Muista aina pukin lasi täyttää, vaikka pukki liian känniseltä näyttää. Jälkeen kuuden kossun pukki tonttiin mäjähtää ja siitä syntymähumalaa syyttää. Perheen äidin naama hetkessä punaistuu, kun pukin parran takaa Nykänen paljastuu. Lapset paniikissa ikkunoista hyppelee, pukki piipusta ulos ponkaisee. Talon pihassa Petteri katselee, kun pukki katolla kyytiä venailee. (Petteri!?) Ja samassa punakuono paikalle pölähtää. Niin on joulu pilalla juopon pukin takia, joka jatkaa matkaa ja uusiavuosia toivottaa.

Kertosäe
Kertosäe