Rautahanska: ZOMBI HIRVI


Kuluvan vuoden Huhtikuussa Hirvi käveli Pielisjoen kevät jäällä ja jää petti ja hirvi hukkui. Virran mukana se ajelehti Kuurnankanavan portteihin(lehti tiedonmukaan)mutta todellisuudessa se pääsi sulkuporttien välistä ja muuttui noin 20 kilometrin vedenalaisella matkallaan Zombi hirveksi.

ZOMBI HIRVI

Hirvi joenrantaa pitkin aamutuimaan kävelee/kevät auringon säteet jäänpintaa sulattelee/kaunis jäänhile hirven jäälle houkuttaa/parempi kun hirvi ei olisi mennyt sinne ollenkaan.
Ei voinut hirvi tietää mihin jamaan joutuikaan/heikon jään kylmän virran alle ikuiseen unholaan/nyt tuo sama hirvi zombina ihmisiä pelottelee/kaupungissa ei kukaan saa rauhaa kun zombi hirvi päälle hyökkäilee.
Kohta kuuluu jäistä kauhea rusahdus/ja hirven suusta lähtee kova karjahdus/näin hirvi heikkoihin jäihin putoaa/tuo joen virta vie sen mukanaan.
Ei voinut hirvi tietää mihin jamaan joutuikaan/heikon jään kylmän virran alle ikuiseen unholaan/nyt tuo sama hirvi zombina ihmisiä pelotelee/kaupungissa ei kukaan saa rauhaa kun zombi hirvi päälle hyökkäilee.
Yöllä ihmiset ulkona ei uskalla ei liikkua ollenkaan/zombi hirvi se vain pimeydessä pusikossa tuijottaa/ilta-vuorosta tulleet ihmiset ovat aivan peloissaan/zombi hirvi tulee taakse ja puskee suurilla sarvillaan.