Nolla

2:44

Vokaalit järjestykses: Vapaa ajattelija, Spekulaatio, Vaude-Ville. Biitin teki dj stockhausen.

Nyt mennää kovil panoksil, ei mitään pianoballadii! Tää träkki kertoo kaikest, elämäst politiikast, meist. Fiiliksii on haettu Maunulan ostarilt, haisevalt Vantaanjoelt ja yökerho Vegast.

7.50   1177 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

6
Virhe. 05.02.2005
biitti on huono! missä rummut? ei kuulu nimittäin yhtään! alussa räbät offbeattiin ja pahasti! räbät huonolaatusta, flow tökkii ja ei saa sanoista selvää! jos oikeesti haluatte kovil panoksil pelata ni tehkää iskulinjaa! ainoa positiivinen sia tästä on nuo laulut, jotka jopa menee nuotilleen :D eli en jaksa enempää dissata, mutta kokonaisuus on aika bad bad bad. en tykkää!
0   +1 +2
 
7
Harlekiini 31.01.2005
Hmm..Mitäköhän täst nyt sanoisin...Ei hyvä,ei huono,ei keskiverto ,mut..Hmm..Rentoo chillailua ja kunnon soolo melodiaa..Kyl tätä jossain puistos istuskelemas ja dokates kuuntelis..
0   +1 +2
 
8
hullumies 24.01.2005
joo kyl nää potkii. aluks ajatteli et vocaalit vois olla vähän kovemmal mut kyl se sit totuttua menee ja sitten tää tuntuu ehkä enemmän heartcorelt. ihan siistii, tosi hyvä biitti +++
0   +1 +2
 
7
Elias L. 24.01.2005
Ok. Tämä ei ole sellaista räppiä, mistä mä saisin huisin kiksit. Mä en vaan nauti tällaisesta höpöstä, joka kuulostaa aivan siltä, kuin olisitte halailleet puita viikon ennen tämän tekoa;)

Biitti: Vallan mainioltahan tämä sillee kuulostaa, mutta kun ryhtyy junnaamaan. Likaisuus on aina muhun iskevää, mutta tämä on jo törkyisen kuuloista. Jotenkin ahdistaa ja kuulostaa skidisti tunkkaiselta.

Vapaa-ajattelia. Hirveitä noi riimien loppujen painotukset. Flow rullaa letkeesti, mutta ei tästä jäänyt mitään ihmeellistä käteen.

Spekulaatio. Aika samanlainen ku V-P, mutta flow tippuu muhun kovempaa, valitettavasti en vaan saa läheskään kaikesta selvää. Myös äänesi on vähän liian "kimittävä"

Vaude-Ville. Mä en siedä tollasta oman äänensä yltiöpäistä muuttamista. Ihan jännäähän toi on, mut rasittaa kyllä ihan liikaa. Kiva Flow.

Kertosäkeistö. Biisin ehdottomasti kovin kohta. Miksi tulee vain kerran? Kuulostaisi vallan mainiolta, jos tulisi kahdesti sama kertsi.

Räpit yleensä: Liian epäselvät ja tylsät sanoitukset. Ottakaa noi mikälie-reverbit/delayt pois noista verseistä, menee niin sössöksi,ettei mitään rajaa.

Jos minä olin liian massaa, olitte te liian erilaisia. Valitettavasti tässä biisissä olevasta potentiaalista ei ole käytetty hyväksi tarpeeksi paljoa. Uskon, että te tulette saamaan arvostuksenne joskus, mutta minä en tästä siltikään pysty nautiskelemaan.

Jiajia
0   +1 +2
 
9
noonue 21.01.2005
Oho.. Tätähän on arvostellut jo pari rap-musiikin suur-tuntijaa.. :) Tällaisille wannabe-hobbi-jäbille haluaisin ilmoitusluontoisesti kertoa että räppiä ei ole olemassa vain sitä yhdenlaista, joissa jauhetaan täysin turhanopäiväista sontaa jostain dokauksesta tai siitä kun tyttöystävä jätti. Voi olla myös omaperäinen, yllätys yllätys..! :D

Niin sitten itse biisiin. Taustapuolesta tykkäilen paljon. Mukavaa orgaanisten ja synteettisten äännähdysten yhteispeliä. Rauhoittava biitti kaikenkaikkiaan.. Sanat on vähintäänkin jotain outoa. Kuullostaa vähän freestyle-pohjaiselta ajatustenvirralta. Ei hirveästi tarttumapintaa mutta kiva fiilis löytyy alta. Mukavat äänet on päräyttelijöillä.

Niin kivaa tunnelmointia, että ihan faniutuakin jopa voisi. Näin.
0   +1 +2
 
10
Lokaq 21.01.2005
no joo, tää oli joku kostoisku. onneks on eri asia olla laimee ku kokeilla genren rajoi, mitä täs ei ees kovin radikaalist tehty.
0   +1 +2
 
4
Boloksi 21.01.2005
mitä vitun paskaa tää on. vittu tää o hiphoppii nähnykkää... iha oikeest pojat. ei saatana. meijä faija kuuntelee tälläst bluessii... ja tää ei oo edes hyvää bluessii. Olekte muka tehny tätä iha tosissaa... ei tätä ainakaa voi kuunnella tosissaa... sori vaa mut teil on kyl aika paljon parantamisen varaa. ei tarvii enää mulle tulla mainostamaa tälläst paskaa.

-Ylibaine
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta