Two Gentlemen

Linko | 09.04.2004 | Progressive Trance
8:08

bpm 92 mut menoa pitäs löytyy ainakin jonkin verran.

miten menikään kahden herrasmiehen ilta?

suosittelen kuuntelemaan suhteellisen lujalla, mielelellään yksin, pimeässä

itselle biisi on enemmän tunnetila kuin yksittäinen kappale

8.67   1962 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

7
MusaPoju 19.11.2004
Two Gentlemen eli kaksi herrasmiestä..... Aika hyvä viiletys joo tätä kuuntelee pimees ja yksin niin hyvält kuulostaa ja hermoisuuden poistaa niin se on kai. Aika hyvää konemusaa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!##
0   +1 +2
 
9
Samu2 26.07.2004
Kivasti rakentuu tuo hienovarainen äänien avaruus kattavaksi katoksi... biisin edetessä tuntuu kuin alkaisi hiljalleen vaipua syvemmälle, ja syvemmälle, ja syvemmälle. Ihan kuin mukaan olisi ujutettu salaa hiukan hypnoosia mausteeksi.. voin hyvin kuvitella että iltamyöhään pimeässä tätä jäisi luupittamaan ja havahtuisi aamulla hiljalleen auringon noustessa ajatustensa keskeltä. Kaikki äänet tuntuivat olevan kovin kovin varovaisia ja särmättömiä, ja vaikka se alkuun tuntui hiukan turhalta hissuttelulta, niin lopulta sitä huomasi ettei tätä oikeastaan olisi voinut/saanut/pitänytkään toteuttaa millään muulla tavalla. Herkkyys on avain. Pidin kyllä, vaikka jumahtaa meinasinkin... eli yhdeksäisen puolele kallistukoon.
0   +1 +2
 
Haava 26.07.2004
Hmm... Progressive Trance... Kaikkeenb tranceen verrattuna mitä olen ikinä kuullut tämä on kyllä aika todella hyvä ja loistava. Hyvää tunnelmoinbtia ja kivija narinaääniä... Ehkä tätä samaa fiilsitä ei näin monotinisena jaksaisi ihan tuota kahdeksaa minuuttia kuunnella, mutta ihan kiva kappale silti. Vähän ehkä vielä lisää sitä progressiivisuutta siihen biisin pitkin sitä biisiä ja tämä olisi jo saattanut olla ihan oikestikkin hyvä kappale... Nyt jäi vähän junnamaan väärälla tavalla.
0   +1 +2
 
7
Chevy 26.07.2004
Progressiivin trance tuskin on oikea genre tälle.. Menee ehkä enemmän chillimmän tavaran puolelle. Tunnetilan tuomisesta plussaa, se on tärkeä elementti kappaleissa.
0   +1 +2
 
ÄSSÄ poika 26.07.2004
En oikee pitäny.johtuukoha siitä ku en kuunnellu niinku biisin esittelyssä neuvottiin?
0   +1 +2
 
Averell 28.07.2004
Ajattelin just että ensimmäinen trance-biisi, josta vois pitää. En paljoa tosta luokittelusta tiedä, mutta eiköhän tämä tosiaan ole ennemmin chillipuolelta. Tää on sitä tavaraa, jonka voisi ihan hyvin ottaa stressittömästi soimaan taustalle himaan tai johonkin loungeen missä siemaillaan drinkki. Ei vaadi kuuntelijalta paljoa. Tausta kuitenkin elää koko ajan sen verran että ei tule sarvea otsaan vaikka kuuntelisi tarkemminkin. Vaivaa nähty ja soundimaailma suurimmaks osaks oikein jees
0   +1 +2
 
Einsteins 28.07.2004
Sillailua, muttei oikein toimi meikäläisen kemiaan. Tällainen konservatiivi jää aika kylmäksi tällaisesta fiilistelystä.
0   +1 +2
 
9
zood 16.07.2004
Tässä biisissä oli ideaa, biisi vain lipui eteenpäin, ihankuin olisi vain liukunut jossain putkessa(suolessa?) eteenpäin tarttumatta mihinkään. sori vaan tuo mielikuva. Liukasta musiikkia. Sinänsä tuo biisin nimi ja mielikuvani tästä biisistä ei oikein kohdanneet. Sitä vaan liukuu eteenpäin. Tämmöinen biisi saattaisi jäädä looppina soimaan ja itse jäisi jumittamaan paikalleen. vaarallista.
0   +1 +2
 
9
hyvä biisi ja tarpeeks vaihtelua. Noi leijuvat äänimaisemat on kul mun makuun
0   +1 +2
 
8
kamietti 14.04.2004
kiva rauhallinen chibale. Oot onnistunut kehittämään ihan kivoja saundeja! Juuri tällä sekunilla toho biisiin ei sillai jaksanu oikeen keskittyä varmaan tipahtaa paremmin sit viikonloppuna rauhassa. Melko runsas jos ei läski biisi chillibiisiks. takapotku basso ja delayt toimii hyvin yhteetn ja luo hauskan nykivän rytmin. Aika täyteentungettu biisi. Tän biisin matskuista sais kaks ihan kelpo bisiä. toisaalta mä aattelen tota vään toisen koulukunnan näkövinkkelistä.
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta