Rock

Joker Poker Music Machine 12.04.2019

5:48

Taas alkoi ihanat ajat. Tuli tehtyä Superhero Rockstar levy josta noi Rock And Roll Dreamers Fantasy Life ja Rainbow Man Of Wonder Land kappaleet. Nyt alkoi tämä Joker Poker Music Machine levyn värkkäys. Hieman irlantilaista jokeri huilua ja hanuria mukaan soittorasian kera niin onpi soppa valmis. Näillä mennään about 10 raitaa ja sitten puristetaan joistain kappaleista pidemmät koko kaato versiot ja ollaan kesällä valmiit. Levy yhtiötä kaivataan jotta sais musan eteenpäin kansalle... music for the masses baby :)

-   0 10 kuuntelua
Rock

Rock And Roll Dreamers Fantasy Life 18.03.2019

7:20

Futuristista rokkia suurella sydämellä. Rock kappale josta löytyy Perkussionit, rummut, viulu, intiaani huilu, piano, trumpetti, elektroninen basso sekä akustinen kitara että elektroniset kitarat. Kappaleeseen on pyritty tuomaan monipuolinen jaksotus kaikilla hienoilla rock kliseillä :)

Täysin koneella tehty rock kappale jossa laulu myös äänitetty kotistudiossa. Tämä on kai rock musiikin tyylisuunta tulevaisuudessa jossa ei tarvitse enää soitella oikeita soittimia ja niin edespäin. Mielestäni järkevä kappale josta itse kovin pidän tietenkin koska haluaisin aina vain...

7   1 20 kuuntelua
Rock

Rainbow Man Of Wonder Land 30.03.2019

8:46

HIeno futuristinen rock kappale taas kaikilla herkuilla ja mukana myös cieramella pilli soitin. Aina kelasin että rakkaus on kaiken kaikki ja synnyin aidinmahasta sateenkaari auringon kanssa. Tässä biisissä hieman epäilen että onkohan kaikki ajatellut näin. Mutta haaveeni on että tästä elämästä ja maailmasta tulee sateenkaaren ihmemaa kaikkien kanssa rakkaudella ja harmonialla.

-   0 11 kuuntelua
Copyright-huomautus:
Kaikki materiaali Mikseri.netissä on suojattu tekijäinoikeuksilla ja kansainvälisillä sopimuksilla.
Voit kopioida tätä materiaalia ja tehdä siitä kohtuullisen määrän kopioita VAIN omaan käyttöön.
Materiaalin UUDELLEENTUOTTAMINEN, LEVITTÄMINEN ja JULKINEN ESITTÄMINEN on kielletty ilman asianosaisen henkilön lupaa.