Valssi hyväuskoisille

2:12

Järjestykseltään kolmas laulu sävelmäsarjasta "Pahantekeväisyysjärjestö". Muista poiketen nauhoitettu shurella. Lopun nauru on kotoisin eräästä opiskelutoverista, eikä minusta.

8.00   495 kuuntelua
Linkki: http://www.mikseri.net/playsong.php?id=508870
Vastaanottajat
käyttäjätunnus tai sähköposti, erottele useammat rivinvaihdolla
Viesti
valinnainen
Nimesi
  tai Peruuta

Kappaleen sanat

Tämä vartija nuori
Oikopäätä portille suori
Aikaa kului liikaa kun hän rakastaan halasi
Ja myöhässä hän oli kun juhlasta palasi
Kaikki on hyvin kunhan kukaan ei huomaa
että otin ehkä liikaa juomaa

Notkuu kylän portilla mies
Hänen otsansa kylpee hies'
Kertoo tärkeää tehtävää suorittavansa
Ei käy mielessäkään että tämä voisi olla ansa.

Näin katoaa kaulastain kylän avain
Sitä huomaa en lain, sillä...

Tuo mies juoman minulle tarjoaa.
Kohta ruumini lähestyy varjoaan.
Kun huomaan, että jotain puuttuu,
Sinitaivas mustaksi muuttuu.

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
Roidberg 14.12.2013
Toi lopun nauru kuulostaa meikältä!
0   +1 +2
 
J. Hifish 28.08.2012
Hyvin tehtyä korvia miellyttävää laulantaa. Tästä projektista erityisen mielenkiintoisen tekee tuo idea nivoa sävelmät saman teeman alle. Yksittäisenä biisinä tämäkin on ihan hyvä sanoituksia myöten, mutta koko sävelmäsarja on kiitettävää luokkaa.
+1   +1 +2
 
7
veezay 23.08.2012
vireessä pysytään suurin piirtein, vaikkakin taustassa kuuluu ajoittain vähän epävarmuutta ja pientä heittoa. ainakin taustalauluille pieni melodyne-facelift voisi tehdä terää. äänenkäyttö on turhankin hillittyä, ois piristävää saada joku rohkeammin voimalla vedetty osakin mukaan. ekassa säkeessä on kaksi vähän turhan pitkää riviä, kun eri äänitysten ajoitus menee vähän sotkuun ja osa sanoista tulee vähän epämääräisesti kuuluviin.

äänenlaadussa on edelleen pieni ongelma. taajuusvaste tuntuu loppuvan 11 kHz:n kohdille, ikään kuin äänitys olisi tehty liian alhaisella sample ratella. se kuuluu erityisesti noissa "symbaaleissa" tunkkaisuutena. lisäksi taustakohinan taso ylittää juuri ja juuri harmillisen voimakkaan rajan (mielenkiintoisesti kohina ylettyy kyllä yli 11 kHz:n). eri raitoja olisi voinut pannailla laidoille vähän rohkeammin, nyt kaikki on kovin ahtaasti keskellä. tuota ahtautta ois voinu saada kuriin myös leikkelemällä vähän alapäätä joistakin raidoista, nyt tuolla 100-400 hertsin alueella on aika paljon tavaraa.

rohkeammalla äänenkäytöllä, onnistuneemmalla äänitystekniikalla ja vähän selvemmällä miksauksella näistä saisi ihan hyviäkin biisejä aikaan.
+2   +1 +2
 
8
Elgius 23.08.2012
Humpappaa ! Tausta melankolista humpappaa, pienen iloisuuden siemenen kera. Ensimmäisessä säkeistössä laulu menee taustan ohi ja tuplat taitaa tulla hieman eri aikaan kohdassa "Aikaa kului liikaa kun hän rakastaan halasi" Jonka takia ei saa selvää sanoja lukematta". Paljon plussaa säkeistöjen väleistä, jää hieman päähän junnaamaan ! :) Biisistä näin muuten välillä tulee mieleen "Vanhoja poikia viiksekkäitä"
+2   +1 +2
 
9
azone 23.08.2012
Biisin alussa oli tommonen pitkä kohta missä ei tahti pysyny ja kuulosti vähän kiireiseltä, mut laulu oli muuten melko täydellistä, et tykkään tosissaa 9.pts. verran..
+2   +1 +2
 
ARPIA 07.06.2012
tää on hieno laji. Hiukan vaikea saada sanoista selvää, tasoja voisi tarkistaa. tykkäsin kuitennii
+1   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta