Anu Ollikainen - Avec Toi

Lassi Heiskanen | 15.03.2014 | Soundtrack
2:51

Anu Ollikainen - Avec Toi, Aalto-yliopiston Elokuvataiteen osaston tuottamasta Parhaat Päivät lyhytelokuvasta. Elokuva tulossa keväällä 2014.

Laulu Anu Ollikainen
Musiikki Janne Saksa
Sanat Anu Ollikainen
Sävellys Lassi Heiskanen
Sovitus Janne Saksa, Anu Ollikainen ja Lassi Heiskanen

0.00   289 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

rviinama 22.03.2014
Mukavan kuuloista, soittimien saundit miellyttävät ja niiden puhtauteen on panostettu. Kappale rullaa mukavasti eteenpäin ja voin kuvitella, että näin esitettynä se sopii erinomaisesti elokuvan tausta- tai peräti tunnusmusiikiksi. Mutta mutta... jos kuuntelen sävellystä ilman elokuvaa, pitää laulua viilata astetta paremmaksi. Muuttaisin sovitustakin niin, että koppikitara ei olisi noin hallitseva.
0   +1 +2
 
J. Hifish 16.03.2014
Ensiksikin on kiva kuunnella välillä vähän jotain erilaista. Biisi kuullostaa hyvässä mielessä menneiden aikojen Ranskalaiselta euroviisulta. Hieman jäi tuo laulu "kovaksi" suhteessa muuhun biisiin. En tiedä johtuuko ääntämisestä vaiko itse sanoituksesta. jiollain lailla olisin kaivannut enemmän kissamaista kehräämistä. Ja joo, en todellakaan osaa tippaakaan ranskaa, joten kritiikkini voi mennä täysin metsäänkin:)
0   +1 +2
 
Snacke 16.03.2014
Oon Serge Gainsbourg - fanina ns. vitun kateellinen et oot säveltänyt naisen laulaman ranskankielisen kappaleen. Meni bucket listille suoraan. Toivottavasti et irstaile laulajan kanssa liikaa. Seuraava biisi "Mun tikkari".
0   +1 +2