Flour On The Floor

Kilpajakke | 01.01.2013 | Chip
1:53

trackeriskabaan tehty harmillisen lyhyeksi jäänyt entry. http://www.mikseri.net...

marginaalisesti parempilaatuinen vbr v2 -versio tästä: http://dl.dropbox.com/... ja .it-file tästä: http://dl.dropbox.com/...

8.00   447 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Funereal 02.01.2013
Tuon alun chippimelodian jälkeen tulevat sooloilut hajoittavat biisin päämäärättömäksi haahuiluksi, ja tulee mieleen, että tähän on yritetty enemmänkin saada mahdollisimman monipuolisesti kaikkea kuin yritetty tehdä hyvä biisi. Teknisesti biisi onkin varsin mainio ottaen neljän raidan rajoituksen huomioon.
0   +1 +2
 
8
accent 01.01.2013
Tosi hienosti tehdyt groovyt rummut ja arpeggiot. Ihania fillejä ja kikkailua. Olen seuraillut tuskailujasi tämän valmiiksi saattamisen kanssa, ja tuo höppänä inkkarihuilulopetus lienee sellainen viime hetken "antaa olla, rukkaset naulaan" -juttu. Kuulostaa juuri siltä, että olisi tarvinnut vielä jotain mutta en hitto soikoon itsekään millään keksi miten tätä jatkaisi. Jää aika geneerikseksi, mutta siis sieltä mitäänsanomattomuuden hyvästä päästä, niinkuin monet vanhat pelimusiikit. Mielellään kuuntelee muttei kuuntelun jälkeen muista kohta enää miten se meni.
0   +1 +2
 
Samin Kaima 01.01.2013
Ehinki jo vähän odotella tätä sun osallistumista tohon skabaan, enkä pettyny tippaakaan, mutta mua jäi vähän vaivaamaan toi breikin rytmitys tuolla. Muuten erittäinki loisteliasta materiaalia.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat