Supermargin

Keenland | 11.03.2005 | Big Beat
3:42

Tein parin päivän aikana tällaisen tylsähkön 'Prodigy-kopion'. Olkoon tämä mikserissä sen ajan kun saan noita järkevämpiä biisejä tuosta valmiiksi. Tuotantopuolessa on iso läjä vikoja joita en tällä kertaa ruvennut viilailemaan. Suurin osa soundeista omia, alun breikin äänitin itse.

10.00   413 kuuntelua

Showcasessa on happy hours klo 00.00 - 15.00, jolloin sinne nostetut kappaleet saavat +25% lisää näkyvyysaikaa normaaliin verrattuna.

Mainosta kappaletta Mikserin etusivulla 3h 45min. Lähetä viesti:

MIKSERI MAINOS 118098 numeroon 173172 (1,90€)

tai mainosta krediiteillä.

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Ilmiselvä 14.07.2005
Aika jännää soundia kyllä. Suht omalaatuinen äänimaailma toimii, mutta kun melodiaa ei oikein ole niin rytmin puolella kaipaisi räväkämpiä ratkaisuja. Pidemmän päälle tämä biisi käy vähän tylsäksi. Jotenkin turhan tapahtumaköyhää ja yhden ajatuksen ympärille rakentuvaa, olematta kuitenkaan positiivisella tavalla kovinkaan jumittava.

Soundit näyttäisivät olevan kunnossa, vähän vaan kaipaisi lihaa vielä luiden päälle!
0   +1 +2
 
KeenLand 30.03.2005
Kiitos kommentoijille! Ja enhän minä ihan sillä, että tämä olisi missään suhteessa Prodigyn tasoa kuitenkaan =)
0   +1 +2
 
Olavio 15.03.2005
Alku on kovin yksinäisen ja onton kuuloineen vaikka tuo itse nauhoitettu breikki onkin oikein muksvan kuuloinen ja toimii. Kappaleen jatkuessa odotan koko ajan joskos tästä jo lähdetään ihan täyteen vauhtiin. Lähtökuopissa ollaan oikein hyvin varustautuneena, mutta itse kunnon jysäys jäi uupumaan tällä kertaa. Kappaleella on hurjasti potentiialia ja semmoinen täyteläisempisaundinen versio kutkuttaisi tästä kuulla. Oman breikkisi saundi oli muuten aivan älyttömän siisti ja tämän kappaleen vahvin osuus. Vaihtelua sitä olisi siinäkin voinut kikkailla, mutta se on toissijaista kun saundi on noinkin makea. Keskeneräisyyden tuntua on, mutta on tässä jo itsessään paljon oivallettu. Toivottavasti taas pian lisää on kuultavissa :)
0   +1 +2