Tuhannen vuoden sika

Kansalainen | 28.04.2004 | Progressive Rock
3:34

Kollaa Kestää meets System of a down?
(vuodelta 2003)

8.43   2893 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

7
Eri mielenkiintoinen musiikkilajien sulautuma. Valitettavasti totetus on jäänyt himpun verran puolitiehen - erityisesti laulu saisi olla rosoisempaa ja aggressiivisempaa. Eli hyvin soitettua ja kekseliästä musiikkia normaalia latteammalla laulusuorituksella. Lopun soolo on kiva.
0   +1 +2
 
8
K-E 19.01.2006
Tämä rullaa hieman punkimmalla otteella. Ajoittainen kieroutunut lead-kitarointi muistuttaa mainitusta System of a Downista. Hidasteluosa on muuten toimiva, paitsi tuo kitarasoolo ei minuun iske.
0   +1 +2
 
Tikku-Ukko 16.01.2006
Alkaa makeesti, mutta tässä nyt on taas se mikä koko teidän tuotannossa häiritsee. Eli laulu, tai lähinnä tulkinta ja fiilis eli niiden puute. Itse ääni on ihan hyvä, samoin rytmitys (ainakin pääasiassa), nuotissakin pysytään, mutta laulun energialataus ei vastaa musaa eikä sanoja. Laulajan pitäis yrittää haistella sitä fiilistä mikä siinä biisissä on ja mitä halutaan välittää ja sit yrittää tulkita se ja tilanteen vaatiessa heittää kaikki rohkeasti likoon. Kysymyshän on perimmiltään siitä, että uskaltaa asettua naurunalaiseksi. Se ei ole helppoa.
0   +1 +2
 
8
dimi 28.04.2004
kyllähän tää on saanu vaikutteita aika reilusti tosta puoskareista...
ei tosin yhtään hullumpaa!
itse pidän yup:stä kovasti, joten kyllähän tämä korvia miellyttää!
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta