Liian kaunis nainen

Kainomieli | 06.03.2007 | Light Rock
5:14

Treenisäänityksiä..

8.67   544 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
Janne T 10.03.2007
Periaatteessa ihan pätevää poppia. Soundit on hienot ja kitarat saundaa hyvältä varsinkin tuossa kertsissä.
Ainoa mikä tökkii on sanoitus, joka melkoisen sokerikuorrutettua juttua - Lauseita, jotka tuntuivat jo moneen kertaan käytetyiltä. Kertsi kuitenkin toimii hienosti - siinä on sitä koukkua, ehkä varsinkin tuon yksinkertaisen, mutta toimivan kitaran ansiosta. Laulusuoritus on ihan hyvä, sopii tähän tyylilajiin.

Kaikki on muuten kunnossa, mutta tuosta sanoituksesta tulee vähän liika mieleen semmoinen nyky-iskelmä-radio meininki. Kaikki osat kun kirjottaa uusiksi ja jättää tuon kertsin, ni homma vois toimia paremmin. - omaperäisyyttä lisää.

tuossa C - osassa on kyllä ihan kohtuullisen hyvää juttua, mutta ehkä ongelma on siinä, että lauseiden merkitykset ovat itsestään selviä.. kannattaa jättää jotain kuulijan päättelykyvyn varaan, niin sanoitukseen tulee enemmän mielenkiintoa, kun joutuu hiukan funtsimaan, että "mitähän tälläkin lauseella on tarkoitettu".
0   +1 +2
 
9
ktehdas 09.03.2007
Siististi tehty,soundit kohallaan,basso tuo varsinkin kertsiin mukavaa ryhtiä,ikäänkuin kantaa biisiä eteenpäin. Biisiin on miksattu mukava "tila",kävi mun korvalle.
0   +1 +2
 
9
PeteQ 1 08.03.2007
...niin jäi vielä sanomatta, notta - ei tällä varmaan maailmaa vallooteta, mutta tämmöstä ihimisen korvat jostain syystä tarttee välillä - samantapaane rooli tällä on ku muavipussilla, ku kaupas käy ; )
0   +1 +2
 
9
PeteQ 1 08.03.2007
Hyvät soundit, hyvät sanat ja kaunis biisi, muttei vielä Liian kaunis kuitenkaan ; ) ..taas täytyy ysi napata tualta - multa loppuu sitte kohta ysit kokonaan (..olisko kellään ylimääräsiä ; )
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta