I Don´t Live Here Anymore

Juhani Peippo Project | 14.06.2009 | Pop
3:37

Kappale poikkeaa aika paljon aiemmasta tuotannosta sekä tyyliltään että sanoitukseltaan. Pohjalla voi kuulla flamenco-musiikin sykkeen, joka tarttui korvaan taannoisella Madridin matkalla. Nauhoitin biisin yhdeltä istumalta ja erittäin luomumeiningillä. Ja taitaa tässä lattarivaikutteiden lisäksi olla mukana ripaus suomalaista tanssilavaakin ja kesäyötä.

10.00   466 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Larry Peninsula 20.07.2009
Persoonallista tatsia.
Kyllä tätä bändiä jäisin kuuntelemaan jos tulisi ravintolassa vastaan. Saundit kohillaan ja lausuminen.

Erikoinen biisi, ei itsellä tämmöistä tulisi tehtyä. Hyviä melodioita.

Take it easy

L
0   +1 +2
 
10
BullHill mja 18.06.2009
Maukkaasti soiva poppis muhevan tummalla leadkitarasoundilla ja helisevällä akustisen kompilla. Hyvä melodia ja rytmissä mausteena etelän lämpöä.
0   +1 +2
 
digius 25.06.2009
Voihan tämä poiketakin aiemmista, muttei ainakaan huonompaan suuntaan!
Joskus kai minä tai olikohan sittenkin joku muu todennut että hyödynnät mukavasti sekä britti- että americana- vaikutteita sävellyksissäsi, niin mielestäni tässäkin.
Rullasi miellyttävästi mid-tempoisena, ja jokin sointuvaihdos, puolisävelaskelko?, toi snadisti mukaan sitä katalaani maustetta tähän! Kertsi (i can hear you..) oli lyhyt mutta tehokas.
Toinen kohta josta pidin todella paljon on tämä : ..as i pass the gate jne..
Bassottelu sulatti myös tämän kuuntelijan sydämen! Mainiota mainiota.
0   +1 +2
 
10
vahtoma 15.06.2009
Mukava rytmiikka joka vie biisiä. Näissä biiseissä on hienoa määnläheisyyttä ja tässäkin sitä korostaa sopivan vähäeleinen instrumentointi. Hyvin kyllä toimii.

Hyvä biisi ja tykkään saundeista. Kertsissä ois ehkä voinu olla taustalaulua messissä.... hmmm.... toisaalta se olisi voinut rikkoa seesteisen vähäeleistä tunnelmaa. Mene ja tiedä... Maku asioita.

Tykkäsin tästä kovasti.
0   +1 +2