Kjahtahtistelia demo_A=422Hz

13:13

2.8.2011 n-Track Studiolla miksattu.

8.00   179 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Jamsteri 27.01.2012
Eeppisiä pelimusasoundeja, jotka kuulostavat oikein mukavalta.
Melodioista tulee tosi vahvasti mieleen sonicien musiikit. Saunditkin kyllä varmaan luovat tätä vaikutelmaa.

Viimeiset ~kaksi ja puoli minuuttia herättivät vähän kummastusta. Jotenkin tuntuivat vähän irralliselta verrattuna alkuosaan. Tuo salaman ääni antaa jotenkin oikein ymmärtää, että biisi loppuisi tähän, mutta sitten se jatkuukin vielä. Joissain kohdissa myös välissä on sellaisia "Hä?"-efektin aiheuttavia sävellyksellisiä ratkaisuja. Voi toki olla, että kun kuuntelee tätä enemmän niin alkavatkin kuulostaa loogisemmalta.

Nimeämiskäytäntö näissä tämän projektin biiseissä taitaa olla jotain ihan omanlaista. Ilmeisesti lopulliset versiot sitten nimetään fiksummin?

Tämä on aika pitkä, mutta se ei tuntunut pahemmin haittaavan ainakaan taustalla soidessa. Lisäksi tämä on oikein hienoa kuunneltavaa niin mielelläänhän tätä kuuntelee pitkään.
0   +1 +2
 
8
JM 31.10.2011
APinoin vahingossa tota arvostelunappia ennenku olin ees kirjotellu mitään, joten saatto tulla jotain kömmähdystä, mutta mutta...
Tämä on kyllä siinä mielessä electronicaa mun mieleen, että chip-saundi on aian kelvannut. Jos taustalla olisi hieman räkäisemapää rumpu & bassosaundia, ikäänkuin akustisempaa, niin oliskohan tässä jotenkin elävämpi pohja? Tietysti jos tietokonemaisuutta on chip-hengessä hakemalal haettu, sitä tässä on, mutta silloin taas se oltaisiin voitu vetää loppuun asti ottamalla myös rumpusaundeihin chip-meininki, nyt ne kuullostavat hieman halvoilta sähkörummuilta, joita ei olla oikein jaksettu & osattu efektoida. Mutta eivät ne teosta kokonaisuudessaan niin paljon pilaa, kun keskittyy enemmän pilipaliin ja melodian kehitykseen, mikä tässä on ihan toimivaa. Hyvän kasin arvoinen teos, siis. Suosittelisin silti kokeilemaan "elävämpiäkin" pohjia chip-iloittelullesi.
0   +1 +2
 
9
S-A-R 18.09.2011
Kuulostaa hyvältä. Soundit on mukavan pehmeät ja äänimaailma hillitty mutta moniulotteinen. Melodia on monimutkainen, juuri tällainen on mielenkiintoista. Sujuvan kuuloista "rytmiharmoniaa" havaittavissa melodian ja rumpujen välillä. Melodiasta ei hetkessä saa kokonaiskuvaa, mutta jotain es-mollia ja E-duuria olin havaitsevinani, en tiedä. Sopisi jotenkin hyvin jonkun pelin taustamusaksi Mielettömän hyvä kokonaisuus :)
0   +1 +2