Still Herrre

Johnboy | 05.04.2008 | Instrumental Hip-Hop
5:30

Ajattelin laittaa jotain tuoretta pitkästä aikaa tännekin. Pelkkä instrumentaali tällä kertaa, kun ei ole noita remixejä tullut koulukiireiden takia tehtyä, mutta toivottavasti toimii tämä näinkin. Pyrin tekemään mahdollisimman loppuuntuotetun kuuloisen tästä ja toivottavasti sen siis kuulee.

Mielipiteitä tästä?

Ja kick saattaa hieman särkeä, johtuu pääosin huonosta mp3:n laadusta.

(Kolmas kerta toden sanoo, toivottavasti kaikki soundit on nyt mukana. :D)

9.60   1237 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Oscarr 19.06.2008
wau :D Jesse vei mun sanat :D ihan vallanmainio mun makuun :))
0   +1 +2
 
10
GeniJezz 05.04.2008
still there fo sho mayne!! Vitun kova biitti! Pianot, ja sit hiljasuutta ekas verses ja sit toi kertsi huhhuh, ja tokas versus toi naisen ääni. Shit man. Kybä.Jia
0   +1 +2
 
LILQuest 05.04.2008
Pitkäst aikaa sulta ihan pelkkää biittiä tänne mikseriin, niin täytyyhän se tsekata ja vähän pistää kommenttia kehiin.
Odotin jotain ihan loistavaa ja suunnilleen vuoden parasta mikseri-biittiä tähän väliin, mutta täytyy myöntää et tää ei nyt ihan lunastanu mun kovii odotuksii...

En tiiä johtuuko mun laitteista vai mistä, mutta mulla tuntuis toi basari särkevän aika mukavasti joka iskulla (tai tosta tuplaiskusta se jälkimmäinen) ?? Alussa sen huomaa, mutta sitte ku alkaa tulle messiin noita muita instruja, niin se peittyy sinne sekaan, että se ei siellä enää niin häiritse.

Pianon saundista digailen ja toi koko biitin ajan pyörivä synakin kuulostaa ihan mukavalta. Mutta toi kertsi-kohdassa messiin tuleva, muuten kyllä jännän kuulonen syna, ei kuitenkaan ihan toimi tossa muiden intrujen kanssa. Ite olisin jättäny sen kokonaan pois tai koittanu jotain muuta instrua vielä. Pelkällä oktaavii alemmalla pianollakin sen saman syna-melodian olis voinu hoitaa.

Hihat-saundi.... Eih.... Periaatteeshan toi on just se saundi, mitä kuulee paljo käytettävän, mut mä en oikee lämpee tolle. Jotenki toi saundi on vaa ihan liian laiska ja tylsä. Tää olis kyllä kaivannu jotain terävämpää iskuu. Sama juttu vähä noissa cymbaaleissa, et mä en oikee tiiä, että onks tän tyylin rumpu-saundit nyt muodissa vai mikä sulla on tossa tarkotuksena, mutta mun korvaan noi ei vaan kuulosta riittävän hyviltä. Ite tossa rumpu-kompin yksinkertaisuudessa ei oo mitään vikaa, se toimii kyllä ihan nätisti ja aivan varmasti tohon joku pystyy hienosti räpäytteleen päälle, mutta saundit (luukuun ottamatta hyvää läpsytystä) ei mulle vaan istu.

Kuoro kuulostaa siistiltä ja noin se toimii kyllä ihan loistavasti. Mistäs oot saannu käsiin noi loppuosan vokaalit ? Kuulostaa kyllä hyvälle.

Tosiaan odotukset oli ihan hullun korkeella kun ei oo vähän aikaan sieltä suunnalta mitään kuulunu ja aattelin, että nyt on väännetty biittiä hiki hatussa, että saadaan näytille pitkäst aikaa jotain pirun tiukkaa settii. En mä sano, että tää olis todellakaan mitään huonoa tekelettä, mutta odotin kyllä niin paljo parempaa ku sellasta on sulta totuttu kuulemaan. Mä en kyllä lähtis tähän suuntaan noilla tuottajan taidoilla...
Jep !!
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta