Traveller (original mix)

Jinx | 14.01.2004 | Trance
7:12

"I was right, all the time."

9.00   1614 kuuntelua

Showcasessa on happy hours klo 00.00 - 15.00, jolloin sinne nostetut kappaleet saavat +25% lisää näkyvyysaikaa normaaliin verrattuna.

Mainosta kappaletta Mikserin etusivulla 3h 45min. Lähetä viesti:

MIKSERI MAINOS 48946 numeroon 173172 (1,90€)

tai mainosta krediiteillä.

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Upea kipale! Tämä on todella hienosti tehty, koska tässä on vaihtelevuutta sekä nopeiden ja hitaampien kohtien sekoitusta niin, ettei tämän idea kuitenkaan missään vaiheessa katoa.
Tässä on nätit ja hieman maalailevat melodiat, mutta toisaalta tämä taas on tiukka ja nopea. Tämä on hienosti jaoteltu, esimerkiksi tuossa alkupuolella, kun sieltä tuli vähän niin kuin vaivihkaa lisää ääniä mukaan. Muutenkin tässä on niin erilaisia maailmoja, ettei tämä missään vaiheessa käy pitkästyttäväksi.
Ainoa, mistä en tässä pitänyt, oli tuo naisääni. Se kyllä sopii tähän biisiin ja sen tunnelmaan, mutta ei se oikein kuulostanut minun korvaani hyvältä. Lisäksi tuossa alussa ne puhutut äänet olivat ehkä hieman liian kirkkaan kuuloisia, ja pistivät korvaan. Näistä yksityiskohdista huolimatta luokittelen tämän kuitenkin kiitettäväksi biisiksi.
0   +1 +2
 
10
Infratuna 31.01.2004
Mitäs helevettiä, en oo jättäny kommenttia. Loisto biisi, intron breakbeatti looppi on maukkaan iskevä. Toi vokaalisample on nyt vähän ehkä käytetty soundi trancen saralla, soosoo pojat. Pro-kamaa, huomaa et musaa on tehty kauan. Kompurat, kaiut yms efektit workkii saumattomasti kybällä. Tulin tosin huomanneeksi jossain melodioissa olevan ehkä liiaksi reverbii, niinku ihan hitusen vaan. Viisun rakenne on kohallaa, hypetykset toimiii.
0   +1 +2
 
7
spiritusandasper 20.01.2004
Tuo alun padi on jotenkin hiukkasen "nihkeän" kuuloinen... ainakin tuossa, ku se soi lähes yksinään ja on esillä. Ehkäpä siinä olisi hieman säädettävää. Breakbiitti alussa on ihan mukavan kuuloista ja kehittely lähtee nätisti etenemään tuosta. Efektejä on mukavasti. Ja kunhan päästään tuonne parin minuutin kohdille, niin varsinainen biitti pääsee vauhtiin. Speakit on ihan kivoja, oikeastaan aika neutraaleja, mutta toimivia. Haitsut on ihan mukavalla mallilla, mutta ehkä tuo openhaikka tekee biitistä hiukkasen verran ponnetonta. Melodiapuolesta en sitten itse mitenkään kauheasti innostunut. Olisin jotakin koukkua kaivannut, joka pitäisi otteessaan ja itselleni en sellaista löytänyt tästä biisistä. Biittipuoli on siis pääosin toimivaa tavaraa sekä efektit on mukavia. Jotenkin kuitenkin hieman vaisu yleiskuva jää tästä biisistä.. kyllä tämä jokatapauksessa kuunneltavaa materiaalia on, mutta jotenkin ei meikäläistä vaan tälläkertaa sävähdyttänyt.
0   +1 +2
 
8
M1cH0 14.01.2004
iha näppärä biisi!! vähän tuo alku tuntu minusta liian pitkältä! mut iha hyvältä kuulostaa!!
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat