Mind Control

Jinx | 14.03.2004 | Breakbeat
5:12

Jotain vähän erilaista, ainakin joiltakin osin, verrattuna aiempiin trance-biiseihin...

8.73   2119 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

AiDii 26.10.2004
En oo sit genren suurkuluttaja, mutta.. Noi rummut on ehkä turhan jykevät ja runsaat, mut pelkästää niit hiljentämällä tästä sais enemmän irti. Tos ku tulee noi puhtaat synat ilman rumpui ni ohhoh!! Se kuulosti hyvältä!!
0   +1 +2
 
9
WaurioRocks 21.04.2004
Tämä biisi kuulostaisi ehkä parhaimmalta autossa öisellä moottoritiellä. Jotenkin biisistä välittyi sellainen väliinpitämättömän melankolinen tunnelma. Rumpusaundit (ja niiden runsaus) ehkä vähän häiritsivät korvaan, mutta muuten kaunis kappale. Tässä biisissä ois ainesta johonkin leffaankin, ehkäpä Matrixin tapaiseen mäjäytykseen. Edustaa hyvää yläluokkaa genressään tämä Jinxin Mind Control.
0   +1 +2
 
Phadej 21.04.2004
rummut tulee jotenkin tyhmästi mukaan. snaresta en tykkää. biitissä jotakin häiristsee, en osaa sanoa tarkalleen mitä. jotkut kixu-jutut häiritsi, mutta se on henk.kohtaista.
0   +1 +2
 
8
Salminen 21.04.2004
Varsin hyvin jyräävä kappale, joka valitettavasti ei ihan jaksa pitää höyryä yllä loppuun asti. Alku lähtee aika yllättäen liikkeelle, joka sinänsä on positiivista. Mitä sitä suotta aikailemaan kun joskus se junttaus kuitenkin pitää aloittaa! Masteroinnissa taitaa tosin olla jotain häikkää, kuulostaa nimittäin siltä kuin ainakin biitti särkisi paikoitellen. Melodiset elementit kappaleessa ovat toimivia mutta eivät spektaakkelimaisia. Biitti on kuitenkin mukavan intensiivinen, ehkä jopa liiankin. Mahtaakohan se olla exciterin tai jonkun vastaavan läpi ajettu? Hienosti toimiva kappale joka tapauksessa vaikka ei ihan kirkkaimpaan kärkeen ylläkään.
0   +1 +2
 
8
Stromstörung 21.04.2004
Tämän Olen kuunnellut joskus aikasemminkin... Kivat on biitit ja muutenki saundimaailma. Sopisi hyvin johonkin peliin musiikiksi tai peliohjelmaan :) 8 on aika hyvä.
0   +1 +2
 
10
tammina 21.04.2004
Tosi kaunis syna-maisema alussa. Ja biitti ei pilaa
pätkääkään tunnelmaa nykäistessään liikkeelle.
Pidin saundista.
Intensiivinen pläjäys, hyvät rytmiikat.
0   +1 +2
 
jmm 21.04.2004
Hyvä biitti, erilainen kuin liiankin usasti kuulee siitä plussaa. Rumpukoneen soundi on hieman suttuinen, tarkoituksellako? Hyvin tehty ja kaikin puolin ihan ok ralli.
0   +1 +2
 
DaKiller 21.04.2004
Ihan menevää jumputustahan tämä on. Soundeista en erityisemmin pitäny... Melodiat eivät olleet erikoisen kauniita tai helposti omaksuttavissa. Tämä tekee piisille sen, että siinä ei ole tarttumapintaa ja mielestäni se ei tällaisessa musassa ole oikein hyvä asia. Melodioiden tulisi olla joko tylyjä ja raakoja tai sitten kauniita ja mukaansa tempaavia. Tässä ne olivat jotain siltä väliltä, harmaata aluetta.. Rakenne pysyy kasassa ja piisi jaksaa sen puolesta kiinnostaa loppuun saakka. Rummuista tuli mieleeni prodigy ja se oli erittäin tervetullut piriste tähän kappaleeseen.
0   +1 +2
 
8
Samu2 23.03.2004
Tuo loistavan raivoisan rumpubiitin ja kauniiden taustamelodioitten kontrasti on ihan mahtava! Vähän olisi ehkä kaivannut bassoa esiin enemmän... sen verran kun sitä kuuli, se vaikutti erittäin tiukalta... mutta vähän jäi piiloon...
0   +1 +2
 
8
Stocco 23.03.2004
Tuo sveeppaavan iskevä juttu on aika hyvä tuolla melodian seassa. Rummut lähtee aika suoraan käyntiin, mutta ainakin tehoa saa aikaan siten. 2 minuutin kohdalla vähän lässyä menoa. Onneksi tulee mukava pöristely ja rummut palaavat. Aika kivan kuuloinen soppa alkaa olla kasassa. Kuitenkin ehkä vähän turhan pehmeä vonkuna melodia saundi. Sen päälle tuleva melodia on soitettu paremmalla äänellä, mutta onkin aivan turhan tavallinen trance saundi ja kuviokin on ihan perus, joten kai se pehmeä oli ihan toimiva, joten takaisin siihen. Mutta nytpä tulikin näsyttelyä sekaan. Toimii pirun hyvin. Vieläkun tulis ne alun melodia iskut. Täähän loppuukin ihan seinään!
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2 3

Viimeisimmät kuuntelijat