Ups and Downs

Jaycob | 12.06.2009 | Filter House
6:16
9.00   413 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Quantum83 30.10.2012
Hyvä meininki. :) Mulla on saman niminen biisi itsellä. Liekkö sattumaa vaiko kohtaloa. :D
0   +1 +2
 
Fakap 05.04.2010
Filterhouse-biisit on sisällöllisesti aika simppeleitä ja niin on tämäkin. Soundit ei ollut tarpeeksi rouheita.. bassolinja ohuehko ja padi metallinen. Potentiaalia silti havaittavissa.
0   +1 +2
 
9
Fleeticer 13.06.2009
Aluksi vaikutti, ettei tässä ole ihan genre kohdallaan, mutta kyllähän se sittenkin on ihan oikein, kun tuo kertsi lähtee päälle. Olisin kyllä pistänyt sidechain-pumppausta tähän jonkin verran, niin oltaisiin päästy vielä lähemmäksi ranskalaisia. Vokaalihuudahdus kuulostaa hyvältä, enemmän vaan sellaista kehiin.

Basso genren mukaisesti kuivaa, mukava linja siinä, mutta tehoa jäi uupumaan jonkin verran. Muuten melodiat ovat kyllä hyvin kunnossa, kitarat ovat varsinkin mukavia. Hyvää kesäjammailua, tykkään! Sidechainia jäin kaipaamaan kuitenkin tuohon leadiin/padiin, mutta muuten kaikki kondiksessa. Jeah!
0   +1 +2
 
9
Anssi H 15.06.2009
Jeps eihän tässä. En keksi pahemmin mitään kommentoitavaa kun yhdyn lähes täysin tuohon Fleeticerin kommenttiin. Pien sidechain ei ois varmaankaa tehny pahaa :p. Bassossa sais vähä olla tosiaan tuota tehoa lisää. Biisi on mun mielestä aika kesänenki ni sopii tosi hyvin tähän aikaan kun tän julkasit. Kyl ite ainaki hyvälle tuulelle tästä tulin :). Tuo prydzimäinen lead on hiton hyvä, vaikka mun mielestä siinä ois voinu soittaa vähän vaihtelevampi ja pomppivampi linja. Mut tosi hieno biisi tähän mennessä, varmaan jopa paras sun teoksistas tähä mennessä.
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta