Espoo Connection

Jarkko S | 31.10.2006 | Filter House
4:14

Omistettu kotikaupungilleni Espoolle, sen tunnelmalle ja yön valoille. Mutta asuitpa missä tahansa ja tykkäät chillata kaupungin valojen keskellä, niin tämä biisi on sinun valintasi.

8.58   1262 kuuntelua
Linkki: http://www.mikseri.net/playsong.php?id=236318
Vastaanottajat
käyttäjätunnus tai sähköposti, erottele useammat rivinvaihdolla
Viesti
valinnainen
Nimesi
  tai Peruuta

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
ninjakanen 03.01.2009
tosi mahtava soundi! letkee tempo pitää kuuntelijan mukana loppuun asti!
0   +1 +2
 
8
_SP_ 13.06.2008
Aika kaupallinen, mutta koukuttava, mellow-soundi =)
Aivan loistavaa matskua kesä-öiden amistelusessioihin kaupungin valojen loisteessa!
0   +1 +2
 
9
W@RM 14.12.2008
Hienon tunnelmallinen biiisi, jeah i like that! Tästä tulee just mieleen ku ajelee autolla kesäyöllä ja kahtelee kaupungin valoja ja nousevaa aurinkoa. Hieno fiilistelyraita! Ja hyvä äänimaailma alusta loppuun asti, ei hajonnu missään vaiheessa.
0   +1 +2
 
9
Dj Papa 12.11.2006
Kivaa pumppaavaa ja groovaavaa housea! Osaa se Fleeticer tämänkin genren salat!! :) Hyvä tunnelma tässä on ja aika "kirkkaita" ja pirteitä soundeja on käytetty vaikka housea onkin. Eikä niin paljon rumpukikkailua kuin joissain tämän tyylin biiseissä kuulee. Soundien puolesta ihan jees menoa muuten! Ja melodiakin on hyvin housemainen. Ajattelin itsekin jonkinlaista housea taas seuraavaksi koittaa.

kokonaisuutena hyvinkin mukaansa tempaava talojumputus, joskin olisin toivonut hieman enemmän kikkailua. 9 tästä räsähtää! :)
0   +1 +2
 
8
Valandir 01.11.2006
Tämän projektin ensimmäisen biisin olen kyllä kuunnellut jo ajat sitten, mutta en missään vaiheessa raaskinut sitäkään jostain syystä kommentoida.. Noh, kommentoidaan nyt tämä sitten, elikkä itse biisiin..

.. Alkaa hyvinkin ambientmaisesti ja todella maukkaan kuuloisilla saundeilla. Bassorummun tultua mukaan meno kuulostaa kyllä erittäin jämäkältä. Filter housesta olen aina pitänyt eikä tämäkään ainakaan alusta päätellen näyttäisi olevan mitenkään poikkeus. Vähän vokaaleitakin sinne on pistetty messiin ja sopii kyllä ihan hyvin biisiin. Tästä kyllä tulee kieltämättä mieleen yön valot jos nyt suoraan sanon, elikkä tunnelman luomisessa noin teeman kannalta ollaan kyllä onnistuttu hyvin. Äänenlaadussa ei arvatusti ole mitään valittamista, kaikki kuulostaa juuri siltä miltä pitääkin. Ennen kahta minuuttia kaikki äänet laskevat alas ja filtteroinnilla tuodaan ääniä takaisin ylös ja kylläpä muuten kuulostaa hyvältä. Vähän ennen kolmea minuuttia tuleekin sitten tuo tuttu bassorumpu messiin ja kyllähän tässä pää liikkuu mukavasti edes ja takas. 3 ja puolen minuutin kohdilla alkaakin sitten pääkohtaus höystettynä kaikilla biisin elementeillä ja sekin kuulostaa kyllä oikein maukkaalta. Loppu tulee hieman yllättävästi, mutta radiosoiton kannalta oivallisesti.

Kokonaisuudessaan kelpo tuotos ja ammattimainen viritys. Klubisoittoon en ehkä tätä pistäisi, koska tässä luodaan tunnelma ihan eri tasolle kuin kaupallisessa filter housessa. Tämän takia biisi onkin hieman omaperäinen, koska tässä ollaan sekoitettu oivilla mausteilla housea sekä ambientmaisia elementtejä. Rentouttava omalla tavallaan. Rakenteeltaan biisi on peruskamaa ilman yllätyksiä ja on myös ennalta arvattava. Enpä kyllä tiedä miten tämän genren biisi saataisiin ennalta arvaamattomaksi, joten eipä ole lainkaan huono juttu tuo ennalta arvattavuus loppupeleissä. Taustamusiikkina oiva tuotos, mutta enpä nyt heti ryntäisi tanssilattialle tämän tulessa kajareista. Luulenpa, että biisi ei ole edes tähän tarkoitettu, vaan teema on rajattu siihen tunnelman luomiseen ja rauhallisuuteen ja biisi onnistuu olemaan laid-back alusta loppuun. Kelpo kamaa, ei mitään maata mullistavaa, mutta moitteetonta materiaalia. Tästä numeroksi ansaittu kahdeksikko.
0   +1 +2
 
8
miikkav 01.11.2006
kivasti alkaa kyllä tämäkin biisi taas :) eli hyvää nostatusta heti alussa ja sitten tulee basari messiin ja filtterit lähtee pauhaamaan niin mukavasti että! :)

kuulostaa tosiaan kivalta, mutta siihen biisi sitten oikeastaan melkeen jääkin..
eli olis kyllä kaivannut jotain melodiaa lisää päälle, vinkumisen lisäksi (joka kuulostaa kyllä todella hyvältä).

Rakenne on toimiva ja kivoja nostatuksia löytyy hyvin.
Ite olisin Bassoa tämän kaltaseen biisiin vetäny vähän kovemmalle, ja ehkä vähän sitä säröäkin siihen bassoon ni ois voinu aika kovan kuulonen tulla :D mutta toimii toki näinkin.

Vokaalit on ihan hauskoja ja koukuttaakin kivasti.
Miksaus ja Masterointi on taattua Jarkko S/Fleeticer/Labtrack/North Motion luokkaa eli hyvältä kuulostaa :) (ja tosiaan myös Miikka V luokkaa koska nekin kappaleet oot masteroinu)

Mitäs tästä muuta sanomaan, ei ihan yllä ton Confessionin tasolle, mutta hyvän kuulonen filter-house sulta taas! 8+
0   +1 +2
 
8
TheReal 31.10.2006
Rakenteeltaan hyvä ja soundeiltaan ihan hyvä. Melodia ei uppoo meikäläiseen mutta hyvä groovi pelastaa tilanteen vaikka melodia ei uppoisikaan. Laadukasta musikkia täytyy sanoa. Jotain akustisia instrumenttejä olisi voinut sopia biisiin mutta makuasia sekin. Hyvin toimii kaikki muu ei sanomista. En ainakaan enään keksi sanomista :). Toimii varmasti klubissa kuin klubissa! 8+
0   +1 +2
 
9
gordonsininen 11.03.2008
Oho. Chillausta kaupungin valojen keskellä on kyllä niin nappiin menevä kuvaus. Rupeehan tätä hyvääkin musiikkia löytymään mikseristä, tuntuu että joka toinen suomalainen "elektroniseksi" itsensä määritellyt artisti on huono dj alligator -kopio.
Tää on kyllä loistava, ja enpä näistä sun biiseistä löytäny yhtään heikkoa lenkkiä. Sen perusteella, mitä oon tähän asti mikseristä kuullu, voisin antaa tälle 10, MUTTA toisaalta samalle periaatteella vois laittaa kaikille sun biiseille 10, joten laitan tälle _vain_ ysin. ;)

P.s. Käyhän mun biisejä kuuntelee @ mikseri.net/gordonbleu jos lomilla kerkeet. (1/08 ei kotiudu koskaan!!! t. 1/07)
0   +1 +2
 
8
Patrick Park 29.08.2008
Pidin kovasti melodioista, niitten yksinkertaisuus ja katkottu rakenne antaa aina jotenkin varaa itselle prosessoida tunteiden avulla niihin jotain lisää. Fruityn padin kylläkin tunnisti muttei ei se nyt niinkäään haittaa. Tää on sitä rikasta ja nykyaikaista french housea joka saa vaikutteita jopa eurodancestakin, tuli mieleen noista suvannoista "boomeista". Ihan maukasta meininkiä, hyvin pumppaa

Tuli myös mieleen miten me aina vitsailtiin erään tutun kanssa siitä et Espoo on landepaukkujen mesta ja koko paikka on yhtä landea...
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta