Lyijynraskas sunnuntai

Jake in the box | 07.12.2004 | Light Rock
2:30

Demo 2/04
Kevyempi pala, joka kertoo tuosta monelle tutusta olotilasta, joka sunnuntai-aamuisin usein vaivaa.

9.31   4132 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
-Esa- 14.12.2006
Olipa hyvä biisi! Laulajan surkealta kuulostava ääni (ei siis surkea=huono) istui just nappiin tähän surulliseen biisin tunnelmaan. Jos jotain negatiivista, niin biisi oli hivenen lyhyt. Mutta kaikki palikat tuntuu olevan kohdallaan.
0   +1 +2
 
10
Zen Kahavi 05.01.2006
Kyllä tää on tosi hyvä kappale ja svengaava meininki. Mikserin parhaimmistoa suomen kielisessä musassa. Tuosta musiikista tuli mulla vähä Leevi and the Leavings mieleen. tuommonen lepposa meininki. Samaan malliin ku jatkatte niin kyllä lähtee.
0   +1 +2
 
10
Samu2 03.01.2005
Oikein tekee hyvää ja alkaa hymyilyttää näin taidokas retrohenkisten kitarasoundien käyttö... hienoa, hienoa! Kappaleen aihe lienee tuttu melkeinpä kaikille, joten samaistumsita ei oikeastaan kykene välttämään vaikka haluaisikin (vaan miksipä haluaisi!). Näin se on kerrottu kuin se on... ja voisi kuvitella tämän tahtiin voivansa ottaa sunnuntaisista inho-hetkistä irti sen kaiken mahdollisen maksimoinnin vain kyetäkseen taas feeniksin lailla nousemaan seuraavan maanantaihin ehkäpä hitusen tavallista paremmin!

Hyvän kuulloinen kappale hyvin toteutettuna - taas kerran - sekä hyvästä aiheesta hyvin kerrottuna. Biisin lyhyyttä ihmettelin hetken, mutta syykin lienee suhteellisen selkeä; Kukapa sitä sellaisena sunnuntaina jaksaisi pitempiin veisuihin keskittyälkään... Niinpä niin.
0   +1 +2
 
10
theplan 09.12.2004
Hmm... tässähän on kuultavissa joitakin Kinks-vaikutteita! Biisi soljuu todella hyvällä meiningillä eteenpäin. Kaikki toimii erinomaisesti niin soitannollisesti kuin sovituksellisestikin.

Sävellys ja oikeastaan koko esitys on pahuksen luonteva, hieno ja hyväntuulinen (tämäkin), lyijynraskaasta aiheestaan huolimatta. Pakonomaisuudesta ei ole tietoakaan. Välisoitto on myös erittäin toimiva, ja iskevä. Viheltelisin jos osaisin... Tällä kertaa en keksi kunnon perusteita pisteiden pihtaamiseen...;)
0   +1 +2