Towers Of Ice

5:51

Inspiraation lähteenä toimi elokuva "The Day After Tomorrow". Raskasta ja majesteettista meininkiä ilman ylimääräisiä proge koukkuja ;)

8.67   398 kuuntelua
Linkki: http://www.mikseri.net/playsong.php?id=329785
Vastaanottajat
käyttäjätunnus tai sähköposti, erottele useammat rivinvaihdolla
Viesti
valinnainen
Nimesi
  tai Peruuta

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
AJ DJ 25.02.2009
Nyt täytyy kyllä sanoa et melodiat on kohillaan ja kappale vie kyllä mennessään. Aika tarttuva toi kertautuva harp/huilu-saundi, tykkään hitosti. Ja tässä oli ihan tosissaan revittelyjä sekä syntikoilla että kitaralla ja kitarasoolot nappas ihan pirusti varsinki tossa lopussa. Sointu pianon kanssa yhteen mukavasti. Täytyy kyllä faniutua et saa tietää jos tulee lisää tällästä settiä. :P Ainoo miinus ny tosta masteroinnista ja mixauksesta. Skiddaa enemmän esille ja nupit kaakkoon unohtamatta liikaa puuroutumista!
0   +1 +2
 
9
valtzu 06.05.2008
Erinomainen kappale hyvillä riffeillä ja melodioilla. Hyvin miksattu ja kuulostaa hyvältä. Sopivasti raskasta ja vähän kevyempää.
Keep on working! :P
0   +1 +2
 
Fitz 09.05.2008
Kyllä, todella toimivaa progea, juuri tälläinen lämmittää sydäntä! Hieman sitä Dream Theater/Symphony X henkeä sieltä löytyy,mikä ei todellakaan ole väärin koska kappaleesta ei löydy DT:een laulajan kaltaista sydäntä riipivää kiljumista.
Mutta,kappale todella sisältää hienoja suvantoja ja taitavaa soittoa. Ei muutakun bändiä kasaan ja studioon sanon minä.
0   +1 +2
 
Deadful 08.05.2008
Lukuunottamatta aivan turhan vaisua kitarasoundia, aivan mieletön kappale. Loistavia suvantokohtia joista näppäriä vaihtoja raskaaseen ja taas päinvastoin. Synat ovat todella jees kamaa. Myös kitarariffit toimivat, vaikka tosiaan soundi snadisti niitä rokottaakin. Ylipäänsä koko biisissä on mielenkiintoisia kulkuja ja nyansseja joiden ansiosta laulua ei kaipaa hetkeäkään ja soitto on myös taitavaa. Äänimaailma todellakin on talvinen, kuten tuolla kuvauksessa lukee. Pidän tästä todella. Toimii.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat