Place

Infrared | 18.05.2006 | Pop
7:55

Kahdessa päivässä koulun studiossa yksin väännetty hitti.

8.71   1012 kuuntelua

Kappaleen sanat

PLACE

When you dream, do you dream of me
Am I the one you love
I would like to see you smile
And hear "You are the one"

I'm afraid you'll disappear
If I draw you near
Deep inside I hope to find
A place the size of mine

I would never ask you to go away
I hope you know
All I ever wanted was a chance to say
I love you so

...
Deep inside I hope to find
A place for me to hide in
A place the size of mine
The size of mine

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
slvs 19.05.2007
Ensikuulemalta aivan tolkuttoman tylsä, mutta kun kuuntelin toisen kerran niin mitäs tapahtuikaan, biisi toimii vallan mainiosti. Kaunis biisi ja salakavalasti jopa tarttuva. Onneksi kuuntelin toistamiseen ja tulevaisuudessa kuuntelen varmasti vielä.
0   +1 +2
 
10
fucking_daydream 25.08.2006
Aloin ihan itkemään. Tää oli ihan hemmetin kaunis. Sulla on muutenki ihana ääni, ties miten pitkälle sä vielä pääset! Teki mieli alkaa unelmoida ja muuta hempeää, mutten ihan viitsinyt...;)
0   +1 +2
 
9
HW 07.08.2006
Soundillisesti tämä oli varsin 80-luvunomainen. Mikä on siis hyvä asia, varsinkin tässä kohdassa. Syna oli ehkä aavistuksenomaisesti korvaanpistävä (lue: liiallisesti esillä ja himpun verran keinotekoisen tuntuinen) mutta toimiva silti. Tosin... siitä tuli mieleen jokin vääntämällä tehty tyttöbändi jonka nimeä en nyt juuri muista.

Laulusta pidin. Siinä oli herkkyyttä ja sielukkuutta joka teki tästä aidon ja koskettavan. Sanoituksessa oli muutama kielellinen kompurointi mutta silti sekin oli varsin kaunis. Melodiallisestikin laulu oli onnistunut. Tarttuvuutta oli sopivasti ja toistoa sen verran runsaasti että tämä tuntui tutulta jo toisella kuuntelulla. Siis ei pahalla tavalla tutulta vaan helposti kuunneltavalta ja popmaisesti sulavalta.

Laulun efektointi oli melkoisen runsasta mutta silti se ei tuntunut liialliselta. Oikeastaan päinvastoin. Mikäli efektejä ei olisi käytetty niin runsaasti, tästä olisi tullut helposti kliininen ja jotenkin passiivinen. Eli vokalisoinnin käsittelystä tykkäsin.

Kokonaisuudessaan tämä oli varsin herkkä teos. Tekisi mieli sanoa suloinen mutta se olisi liian helppo käsittää väärin. Loppupuolelle olisi ehkä kaivannut jonkinasteista kasvua mutta voi olla että moinen olisi vienyt mennessään osan teoksen viehätysvoimasta.
0   +1 +2
 
9
marianvalinta 06.08.2006
Depechemodemainen fiilistely viehättää. 80-luvun soundit ovat tyylikkäästi läsnä. Limudiscon viimeinen hidas saa kädet hikoamaan 501:n takataskuissa : )
0   +1 +2
 
8
Hariprasad 01.06.2006
Herkkä veisu, tosin muistuttaa jotain herkkää veisua. Hieno kyllä.
0   +1 +2
 
8
ännikäh 25.05.2006
onhan tämä ihan kiva biisi:) tykkäsin sanoista todella paljon;P arvosanaksi 8=)
0   +1 +2
 
8
pp200x 21.05.2006
No onhan tämä ihan näppärä paketti kahdessa päivässä alusta loppuun asti saatetuksi. Miksauksesta en nyt osaa aivan sanoa, ehkä vähän hienosäätöä olisi voinut harrastaa. Rummut oli tietenkin tarkotuksella yksinkertaset, mutta ehkä pikkasen niistä puuttui sellainen kokonaisuuden tunne. Sanoja en suuremmin kuunnellut, joten pitää katsoa jos sitä sanojen kanssa vielä kuuntelisi läpi.
0   +1 +2
 

Löytyy soittolistoilta