Almost Live At Casino Royale

Indyxpress | 10.05.2019 | Blues Rock
3:29

Pöytälaatikkoon joskus 80-luvulla jäänyt biisi koki uuden tulemisen kun mentiin Juuson studiolle https://www.facebook.c... ja sain tehdä tämän biisin valmiiksi Mama's Machinen soittajien kanssa. Rummut: Santtu Sääkslahti, basso Toni Lund, lead kitara Petri Iso-Mustajärvi, rytmikitara Kari Heikkilä, saxofoni Valtteri Pärssinen, huuliharppu Serko Nieminen.

0.00   248 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

digius 14.05.2019
Nyt ollaan kyllä kaukana tästä iän ikuisesta yksin nysväämisestä. Ja vaikka on äänitetty kunnon studiossa, niin paikka paikoin tulee tosiaan "almost live" fiilis, ja näkee mielessään orkesterin lavalla "tulessa". Ei kandee lähtee yksilöimään instrumenttisuorituksia koska kaikki ovat pro-tasoa, sen kyllä kuulee kilometrin päästäkin!
Mainitaan nyt sen verran, että aika alusta itseäni ilostutti komppikitaran tarkka työskentely. Kun on aikoinaan nuorna miesnä ollut big band -kitaristin opissa itsekin, niin alkoi tehdä mieli etsiä sen aikaiset laput esille ja soittaa pitkästä aikaa "kunnon soinnuilla". Vielä mieli tekee tepposet ja kuvittelen istuvani kesäisellä nurtsilla, arska helottaa, ja tuo bändi ahtautuneena puiston pikkulavalle, saa yltiöpäiset aplodit haltioituneelta yleisöltä!
+2   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat