Oceanfloor

Indigoflood | 01.03.2004 | Rock
4:12

attfcattha-demo

Hellrighty then, i'm going to get over this, tomorrow/
Ice from my eyes, i'm blind to see the helping hand holding out/
Mmmkay, i'm going to catch the drift by, tomorrow/
My handmade raft cant carry two for the waves, are too strong/

The Boat Has Landed, Miles Offshore/
The Boat Has Landed, Into The Oceanfloor/
Captain Abandoned the crew down below/
Masses Of Floating Dead, I Mean They're Like That By Their Minds/

OH-diddly-honey-doodle-yea, I'm Going To Catch The Drift By, Tomorrow/
My Handmade raft Cant carry Two, For The Waves Are Too Strong//

9.17   3162 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
rawhead 18.07.2004
Rumpali aivan mahtava, hienoja kikkailuja rummuilla. Oliko kitarassa jotain efektiä, vai tekikö huono äänenlaatu jotain outoa tuohon sooloon? Mutta en anna äänenlaadun häiritä, mahtimeno! :)
0   +1 +2
 
10
Päivinsäde 01.05.2004
JOO, meni vahingossa väärään biisiin toi kommentti, eli TÄMÄ BIISI TOIMII KEIKOILLA IHAN SAIRAAN HYVIN, hieno ENCORE biisi:)
0   +1 +2
 
8
legoland 14.03.2004
Tällaista en todellakaan odottanut löytäväni mikseristä. Kunnon nauhotussoundeilla tämä biisi olisi varmasti soittolistallani. En mitään yksittäistä positiivista asiaa osaa sanoa muutakuin laulajan, joka kuulostaa edesmenneltä Layne Staleyltä. Muutenkin havaittavissa 'lievää' Alice in Chains meininkiä. Laulajan äänestä tykkään.
0   +1 +2
 
9
Antti Kaukomaa 10.03.2004
Edelliset kommentoi jo hyvin loysat pois. Hyva riffi pohjana. Hyvin kulkee ... jotenkin tosi musiikillista. EN oikein osaa selittaa. Se on ehka toi time-juttu joka (ehka tota rauhallista osaa lukuunottamatta) on hyvin paikallaan. Eli soitto on kiireetonta ja kulkee kivasti. Rela. Soundti on paskat. Laulu periaatteessa aika hauska mutta ei kylla kesta kun yhden biisin. Biisi aika hyva. SOitto kokonaisuudessaa erittain hyvaa.
0   +1 +2
 
8
RootZ 04.03.2004
Joo-o jätkät kyllä osaa soittaa ja kuulostaa iha hienolta mut toi liika sooloilu vähän häiritsee ja tiputtaa kasiin mutta on tää aikas hienon kuulosta. tbs finaalissa nährään

Iiro*BlindNine
0   +1 +2
 
8
Pretend 03.03.2004
Kaverit osaa soittaa mallikkaasti. Kitarat ja rummut varsinkin oikein munakkaat. Laulajan ääni tuntuisi olevan ihan hyvä (tulee PJ mielen), mutta en pidä tosta lauluraitojen sotkemisesta - sanoista ei saa selvää.

Kokonaisäänenlaatu on aika heikko.

Mietin pitkään kasin ja ysin välillä. Ysi olisi varmasti paremmilla soundeilla ja kymppiin ei olisi siitä enää pitkä matka, mutta tälläisenään 8.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta