The Unbearable Fucksatan Of Vacillation

5:01

Rytmi-Kattia vielä.

7.17   319 kuuntelua

Showcasessa on happy hours klo 00.00 - 15.00, jolloin sinne nostetut kappaleet saavat +25% lisää näkyvyysaikaa normaaliin verrattuna.

Mainosta kappaletta Mikserin etusivulla 3h 45min. Lähetä viesti:

MIKSERI MAINOS 500911 numeroon 173172 (1,90€)

tai mainosta krediiteillä.

Kappaleen sanat

Liers and cheaters, gather up
widen the circle for one more
take me with you
to the place
Where beds are full of spikes
and

Traitors don't blink even an eye
Traitors don't blink even an eye

If you can't sleep at nights
you are not allowed to sleep afterwards
beds will turn around and sheets will burn
and If heaven is a lie
Then I am God and you're everything and all
and If perdition's really there
Where my heart is
Then who are you

Traitors don't blink even an eye
Traitors don't blink even an eye

I'm sailing in the sky
on a bike
I'm rowing like a slave around the stars
and still I'm tied
and still they seem distant
and still I'm tied
and still they seem distant

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
Peysface 21.08.2012
Tykkäsin. Mukavan rauhallinen biisi, joka lähtee kuitenkin sopivasti nousemaan ja tuo jonkinlaista räväkkyyttäkin mukanaan. Liveversiosta on vaikee sanoo muuta kuin, että rummut ainakin potkii hyvin, hienoa soitantaa. Laulaja vetää kunnialla läpi alusta loppuun, vaikka siellä muutama kohta tuntuu olevan pikkusen hakusessa. Hieno kokonaisuus, mielelläni tän kuuntelin.
0   +1 +2
 
7
NO7SER 20.08.2012
Livestä on vaikea aina sanoa muutakuin tunnelmasta ja sävellyksestä.
Tunnelma on rauhallinen ja myötäilevä, tulee raukea olo
Sävellys on melko hieno, mutta ehkä liian varmaksi heitetty?
Lauluääni on välillä tosi makea.
+2   +1 +2
 
7
Lassi Heiskanen 13.08.2012
Kuulostaa reenikämppädemolta. Harmi ettei saa paremmin selvää, rummut kuulostaa hyvältä, sävellyksestä mitä pääsee sisälle, niin vaikuttaa ihan ok meiningiltä, ei mitään järisyttävää, muttei paskaakaan. Laulua ei oikein osaa arvostella kun sitä ei kunnolla kuule. Kiikunkaakun seiskan ja kasin välimaastossa. Sanotaanko 7½.
0   +1 +2
 
6
veezay 08.08.2012
ikävän etäinen liveäänityssoundi. lisäksi, missä on basso (enkä tarkoita tuota överivoimakasta basarin alapäätä)? kitarointi ja basari on ainoita elementtejä, joista saa joten kuten selvää, ja niiden perusteella biisi on kovin perinteinen. toki lauluakin kuuluu tuosta läpi, mutta sanoista ei oikein saa otetta ja teknisesti se kärsii huomattavista vireongelmista. lopussa kuuluvat falsettistemmat olivat hivenen parempia, mutta eivät riitä pelastamaan vokaalisuoritusta kokonaisuutena.

tää biisi meni valitettavasti vähän ohi, mutta muutama positiivinen valonpilkahdus kuten ajoittain toimiva kitara (ainakin noista vähän hiljaisemmista kohdista kun siitä saa selvää) ja vaihteleva rumpufillittely pelastavat vähän, mutta aika vähän.
0   +1 +2
 
8
Samin Kaima 06.08.2012
No ainaki basari jytkyy, huh.

Noi kevyet snarefillit tekee paljon lisämaustetta tälle, ku muuten biisissä on todella chilli meininki. Romanttisten komedioiden lopputeksti-musaa.

Toi äänitystekniikka nyt vähän jäi kyllä harmittaa tälläsenä semi-hifistelijänä. Biisistä olis varmasti voinu saada paljon enemmän irti hyvällä äänitys-miksaus-kombinaatiolla. Nyt jäi sen puolesta tosi vaisuksi.

Isoa plussaa siitä, että biisi parani vanhetessaan huomattavasti!
+2   +1 +2
 
7
Funereal 06.08.2012
Tässä biisissä vähän hankaloittaa arviointia se, että biisi jakautuu selkeästi parempaan loppupuoliskoon ja tylsähköön alkupuoliskoon, minkä lisäksi laulaja, öh, vois opetella laulamaan. Sävellys kuitenkin on aikas hyvä. Laulaja vaan olemassaolollaan pilaa sitä.

Tuo live-äänitys(laatu) ei tässä tapauksessa ikävä kyllä tuo mitään lisäarvoa biisiin, kun mun mielestä kenkiintuijottelun pitäis olla saundillisesti sellasta smoothia delay-mattoa, jota ei live-äänityksessä kovin halvalla varmaan saa tallennettua.
0   +1 +2
 
GxBx 23.02.2012
No vittu. emmä tiiä, muhu iskee tää "ei niin tosissaan" -meininki. Tavallaa täs projektis on kiehtovaa se miten, noh, paljaana te ootte. täs ei oo sellasta pidättyneisyyttä ettekä te yritä mennä minnekkään piiloon. "tämmösiä me nyt vaa ollaan"
+4   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat