Pikkukaupunki

{hyvinvointiyhteiskunta} | 16.11.2007 | --
3:32
8.00   322 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

vasara1 18.01.2008
Joo o. Liikutaan sellaisilla rajamailla, että taju menee. Otan mielummin turpaani, olen oma itseni
0   +1 +2
 
8
Artisti- ja biisinnimen ilmestyessä kommenttirinkiruutuun olin melko varma, että täältä pamahtaa jotain uskomattoman kovaa hoocee-punkkia, mutta pikkaisen rauhallisimmilla vesillä tässä liikutaan. Riffit ovat melko peruskauraa ja äänityksen taso melko lo-fi, mutta ei tämän kuunteleminen mitään hankaluuksia kuitenkaan tuota. Mukavan rauhallinen ralli, vokalisti tarvitsee pikkaisen lisää rohkeutta ulosantiinsa mielestäni, mutta tämä saattaa kyllä olla teiltä ihan tietoinenkin tyylivalinta, mistäs minä sen tietäisin. Noh, ihan jees kappale tämä oli.
0   +1 +2
 
Black Dog 17.01.2008
Liekö tehokeino, että kitaran hurinat on jätetty nauhalle. Laulu tulee myös hieman alta ja rummutkin on hyvin perustreenitason mukaan äänitetty. Treenikämppä-soundit maustaa kappaleen hyvin pelkistetyksi ja alastomaksi. Minusta nämä soundit varastivat päähuomion itse kappaleelta.
0   +1 +2
 
Sweetie 17.01.2008
Olipas hillitön sähköhäiriö kitarassa. Noh, yritän päästä siitä yli. Kappaleena perus singer songwriter huttua. Katkeraa tilitystä pikkukaupungin "iloista". Voin kyllä lohduttaa sinua kokemuksellani. Olen lähtöisin eteläpohjanmaalta, taajamasta jossa asuu kolmetuhatta asukasta. Ja kyllä. Pidin isoja mustia vaatteita, meikkasin ja päässäni oli rastat enkä saanut kertaakaan turpaani.

Kappaleesta vielä senverran, että sovituksesta löytyy mukavasti ideaa ja siitä kuulee säveltäjän omaavan potentiaalia jatkoa ajatellen. Toteutus nyt vain vähän onnahtelee ja tälläinen yksiselitteinen paatos ja suora huumorinyritys ei ole oikeasti niin hauskaa. Ajatusta on. Toteutukseen vielä vähän huomiota niin hyvä tulee.
0   +1 +2
 
Begemot 17.01.2008
Äänentaso kuulostaa siltä että olis nauhoitettu läppärin mikillä. Sanoista ei kaikista saanut selvää, mutta ihan hauskaa pikkukaupunki ivailua. Sanat zencea ja sävellys apulantaa. Sanoissa alkaa rinnakkaisesimerkit välillä puuduttamaan.

Paremmin toteutettuna kelpo biisi olisi tämä.
0   +1 +2
 
Phunck 17.01.2008
Not very interresting for me. My finnish language skills are quite poor so i can not judge the lyrics though.
0   +1 +2
 
RaunoP 17.01.2008
Jäätävää sanoituksen ilotulitusta ja kitarassa jotain peitsamomaista sykettä, joka plusssaa kolmella ässällä! Jatkoon!
0   +1 +2
 
repulse 17.01.2008
Valitettavan huonolaatuinen nauhoite, mutta sen minkä selvää sai niin ei pahemmin kyllä säväyttänyt...sellaista pikkunättiä vain..
0   +1 +2