Cold Smoke

Hoofbeat | 03.02.2007 | Rock
4:00

Noniin, kolmen päivän uurastus on kantanut hedelmää. Kappaleen sävellys alkoi viime vuoden lopulla ja sanat siihen muotoituivat melko nopeasti. Vain C-osa on studiotuotantoa.

Vaikka yritänkin tehdä kappaleet huolellisesti, jouduin paikoittain kiirehtimään tämän ensimmäisen kappaleen kohdalla. Balanssit siis voivat olla siellä sun täällä. Ainakin basari tuntui potkivan kaikupohjaisissa rummuissa vähän toiseen kuulokkeeseen..

Toivottavasti jaksan nauhottaa muitakin kappaleita lähiaikoina. Tarkoituksena olisi saada ainakin 9 kappaletta projektiin ennen vuoden vaihdetta. Saa nähdä miten onnistutaan :)

Laittakaa kommenttia, vaikka tämä herättäisi sitten mitä ajatuksia. Olisi kiinostavaa kuulla mitä voin tehdä vielä paremmin, itse kun sitä ei tahdo lopulta enää kuulla vaikka tiedostaisikin jonkin puuttuvan.. Viikon sisään kommentoivat saavat pisteitä varmasti.

8.67   479 kuuntelua

Kappaleen sanat

Cold smoke rises up.
Hallow colors paint the walls.
He and his harmful ways.
Never burnt a house before.
End of an Autumn night
Going five degrees below
Cold smoke around the door

// Hatred in childhood gone/grown into failure
// Teenage/Teenyears melancholy, he burns to set it free.

Warming up the dark
Only his breath is cold
Embers leave a mark
Next to his leaving soul
Face is not the same
Not much is left at all
Cold smoke outside the walls

//

(soolo)

Could you imagine, imagine the pain, from a burning flame
And could you handle, handle the flame, if it comes your way

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

8
P. Virta 04.02.2007
Alussa haikea tunnelma valtaa mieleni.

Kitarat toimii. Ehkä hieman hätiköityjä vaihdoksia soinnuissa, en oikein tiedä mitä ajatella.
Sanoitukset pistää miettimään, harmiksi vain äänesi ei sen enempää. Tuplaus laulussa toimii.
Rumpujen ja basson tullessa mukaan kokonaisuus pysyy hyvin kasassa, ehkäpä rumpupuoli hieman tunkkainen ja bassolinjassa olisi saanut olla enemmän vaihtelevuutta.
Soolo melko perusteellista, lähes pikkutarkkaa soittamista. Olisi saanut olla vain hieman pidempi, vastaavaa näytetettä teknisestä osaamisesta olisi kuunnellut pidempäänkin.
Kokonaisuudessaan biisi ei herättänyt minussa mitään sen suurempia tunteita tai tuntemuksia. Alussa olleet haikeat tunnelmat haihtuivat johonkin. Kuitenkin jaksoi hyvin kuunnella loppuun saakka.

Kokonaiskuvasta jotenkin jää vain laimea maku. Mutta potentiaali tässä riittää, jatka samaan tahtiin niin pääset pitkälle.
0   +1 +2
 
9
White_genesis 04.02.2007
sovitus ei tässä voisi toimia paremmin! kaikki toimii ja kaikki pelaa yhteen loistavasti.. ainoana pienenä miinuksena on lausumisongelmat, jotkut sanoista kun kuulostaa vähän epämääräisesti lausutuilta...
0   +1 +2
 
9
Heviperse 03.02.2007
Tän projektin biisejä odotan innolla vaan senkin takia et on niin erillaista mitä oot ennen tehny.Hyvät Laulumelodiat oli hyviä ja saunditkin olit saanu yllättävän hyviks. Hyvä biisi!
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat