miss märkäpillu 2006

Hombre Muerto | 22.11.2006 | Harsh Noise
3:34

ensimmäiset 3:34 tuoreelta harsh noise -c-kasetti-julkaisulta MISS MÄRKÄPILLU 2006 [side-g]. toteuttajina gramophone chief inspector, metrognomen sekä hombre mououeerto.

4,5 sis. postikulut. contakt: sideffectrecords[a]gmail.com

www.myspace.com/sideffectrecords (Oletusarvo, paina muokataksesi)

9.00   1507 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Haava 30.12.2006
Hombre on palannut. Mitähän tähän sanoisi. En tiedä. Vaikka kuuntelen tätä korvat verillä, niin en osaa ottaa tätä kuin vähän huumorilla. Jotenkin aika rennolla otteella väsätyltä kuullostaa verrattuna noihin muinaisiin. Taiteellisesti tässä on pointtia kyllä ja ilolla tämän kuuntelen nyt jo kolmatta kertaa. Äsh.. Olenkohan vain nstalginen kun nuo vanhat tuntuvat jotenkin niin älyttömän hyviltä. Tämä jää kokoajan sellaisen analyyttisen etäiseksi, mutta silti varsin kiinnostavaksi teokseksi. Saatanan kun orvaan sattuu kun pakkohan nämä harssit on kunnella vitun kovalla.
0   +1 +2
 
Veneficus 16.12.2006
Muerton Hombrekin on siis jälleen päässyt vauhtiin (pun intented). Ensinnäkin todettakoon että odotin hieman "raskaampaa" sarjaa, mutta ilmeisesti munaskut on tällä kertaa haudattu märkäpilluun raidalle sijoittamisen sijaan.

Kimeähkö vikinä osuu raidan nimen kanssa yksiin ja sitä kuunnellessa alkaa todellakin tehdä mieli väkivaltaista seksiä. Analogisen kuuloista rouheilua olisin suonut olevan enemmänkin, muutenkin ne (omaan korvaan) agressiivisimmat elementit tuntuivat hieman taustalle haudatuilta.

Mutta hittoakos siinä vikisemään kun pitkästä aikaa taas näytetään kuinka sitä ääntä käytetään. Kiitän, kumarran ja onanoin.
0   +1 +2
 
9
Bloodycut 23.11.2006
hmm taattua tavaraa! Et jätä kylmäksi mitenkään, tähän viel hardcorebiitti taustalle nii a vot, kokeiles huvikseks
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat

Löytyy soittolistoilta