Crazy Tonight

heart_head | 05.10.2014 | Pop
2:50

90-lukulainen dance-pianoiloittelu - vokaalit 60% freestyleä ja mikki rahisee ilkeästi...

10.00   583 kuuntelua
Linkki: http://www.mikseri.net/playsong.php?id=561444
Vastaanottajat
käyttäjätunnus tai sähköposti, erottele useammat rivinvaihdolla
Viesti
valinnainen
Nimesi
  tai Peruuta

Kappaleen sanat

I must be going crazy tonight
But the love - it's keeping me warm

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Windywalk 15.05.2017
Tämäkin todella hieno biisi. Sanoista en saanut ihan selvää... täytyy kuunnella uudestaan. Makee on kyllä soundi. Hyvin persoonallinen.
0   +1 +2
 
heart_head 21.01.2015
Kiitos rakentavasta kommentista ja huikeasta arvosanasta Felix N! Mukavaa, että kappaleesta välittyy juuri tuo taianomainen äänimaailma, mikä oli tarkoituskin. Nuo mikrofonin poksahtelut oli alunperin tarkoitus editoida pois, mutta päätin kuitenkin jättää ne, koska kappaleessa on paljon muitakin demomaisia - ja voisiko sanoa orgaanisia - piirteitä. :-)
0   +1 +2
 
10
Felix N 20.01.2015
Nostan tämän nyt kymppiin, niin kuin ajattelin jo aiemmin tehdä. Mieleenpainuva pianomelodia ja hienoja synatunnelmia. Hyvä sovitusidea, hienosti pelaavat matalat ja korkeat pianokuviot yhteen ja yhdessä synien kanssa luovat aika taianomaistakin äänimaailmaa.

Lauluääni sopii minusta hyvin juuri tämän tyyppiseen poppiin. Mikrofonin poksahteluja voisi ehkä editoida vähemmälle (kun ovat jopa enimmäkseen kohdissa, joissa ei lauleta :)), mutta ilmeisesti tarkoituksella jätetty pientä demomaisuutta. :) Sävellykseltään ja tunnelmaltaan tämä on kyllä hittibiisi. Osoittautunut sellaiseksi, joka jää päähän soimaan.
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat