Tourmenter

Haute Couture | 09.06.2004 | Avant-Garde
4:07

Uutta materiaalia pitkästä aikaa. Luulin, että kun kesäloma alkoi saa tehtyä paljonkin biisejä, mutta kuukausi meni ennen kuin sain mitään aikaiseksi. Eiköhän se tästä lähde, kun kohta soitinarsenaali lisääntyy muutamalla soittimella.

Jälleen Naked Cityn Absinthe-levyn tunnelmissa tehtyä materiaalia eli ambientmaista avantgardea tai miksi tätä nyt sanoisi.

Tuohitorvi pitkästä aikaa käytössä.

9.50   1175 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

9
Veneficus 19.06.2004
Jotain pyörii ympärilläni ja kuiskii korvaan. Hengittää niskaan. Kiipeää pitkin selkää. Liikettä, ryömintää, kuhinaa... Hitaasti. Kuulokkeiden kanssa äänimaisema pääse oikeuksiinsa. Taidokasta rakentelua äänillä jotka herättävät sekä uteliaisuutta että levottomuutta.

Tätä pitää kokeilla pimeässä huoneessa yrtin nauttimisen jälkeen.
0   +1 +2
 
10
Shah 10.06.2004
AI ETTÄ...! Mitä tähän enään sanoa?! Aivan suorastaan-käsittämättömän-hienoa-uber-tavaraa! Kauniin pelottavaa, ihmisen mielen yksinäistä "tyydytystä", sanon minä. Tämä on sitä mitä jokaisen ihmisen pään sisällä tapahtuu ja jos ei tapahdu, on aivokuollut klooni ja kusipää. Hmm...

Jännästi tämän kanssa yhdityy mielessäni ne käsittämättömät trippitouhut joita Hawkwindin hyypiöt touhusivat 70-alussa soittamisen ohella. (Lemmyn omaelämänkerrasta paljastuu...:)

Kaiken kaikkiaan aivan loistavia ääniä ja vähintäänkin erittäin psykedeelinen tunnelma tässä.
0   +1 +2
 
10
Shah 11.06.2004
Mainittakoon edellisestä kommentistani, että näymmä Lemmyn repliikit tarttuvat omaan kielenkäyttööni kohtuu helposti... ;-)
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat