Siperia (Industrial-Trash ReMix)

Haava (ReMixit) | 18.10.2003 | Industrial
5:00

ReMix "Elektrojänis - Siperia" - kappaleesta
http://mikseri.net/art...

7.86   2352 kuuntelua
Linkki: http://www.mikseri.net/playsong.php?id=38419
Vastaanottajat
käyttäjätunnus tai sähköposti, erottele useammat rivinvaihdolla
Viesti
valinnainen
Nimesi
  tai Peruuta

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

Siperia opettaa.... Siperiaaa.
Tämä on hyvä Elektrojänis ja Haava ovat löytäneet toisensa.
Olen muistaakseni jo kerran tämän arvostellutkin.
0   +1 +2
 
Einsteins 13.06.2004
Hemmetinmoinen särky, tarkoituksellako?? Tuon takia vaikea sanoa mitään kun kuullostaa
kuin kuuntelisi kasetilta joka on lionnut talven yli auton lattialla jäätyneessä keskikaljassa.
0   +1 +2
 
Huginn 08.06.2004
Aika mielenkiintoista musiikkia, enpä ole aiemmin tällaiseen törmännyt. Voisi toimia jossain tietokenepelissä taustamusiikkina?
0   +1 +2
 
XpressO 08.06.2004
Ei tästä saa mitään irti, ei niin yhtikäs mitään. Minun on vaikea arvostella tällaista musiikkia. Kommenttiringin huonona puolena näköjään on se, että joutuu arvostelemaan sellaistakin musiikkia josta ei kerta kaikkiaan ymmärrä mitään. No biisistä en saanut yhtään mitään irti, en ollenkaan. Siperia opettaa varmaan biisin väsääjääkin tulevaisuudessa. No ei nyt sentään :) Mutta kyllä biiseissä saisi olla jotain syvyyttä.
0   +1 +2
 
7
sarka 08.06.2004
Hienot soundit! Menee vaan aika mössöiseksi... Vokaaleista tulee mieleen Deus Ex -pelin tietokone aika iskevästi :) Kitarassa oli liian laiha soundi muihin soundeihin verrattuna. Ensimmäinen puolitoista minuuttia meni, mutta sitten alkoi tuntumaan että tuleeko tässä enää mitään uutta. Sitten onneksi tulikin jo pätkä erilaista biittiä ja kitarariffiä, mutta se tuntui irralliselta muuhun biisiin verrattuna.
Lyhyesti, äänimaailma ja soundit sekä biitti ja basso ehdottomasti plussaa, mössöisyys, kitara ja yksinkertaisuus miinusta.
0   +1 +2
 
g.o.r.e. 08.06.2004
Heikko äänimaailma, todella tunkkaisen kuuloinen. Sanat hauskat :-)
0   +1 +2
 
9
Samu2 08.06.2004
Oikein rujoa siperia-meininkiä hyvällä otteella... pääsee ehdottomasti parhaiten oikeuksiinsa kun kuulija on hitusen vittuuntunut ja vääntää ihan naapureita kiusatakseen volat kakkoon (kiistän syyllisyyteni ;)

Pahaa ja ilkeää ja häiritsevää... ah, ja niin kivaa!
0   +1 +2
 
7
Stocco 22.04.2004
Opetta? Koska kirjoitat hutiloiden pitää biisissäkin lausua väärin :) Typolaulun sm... Joo aika veltto rämpyttely. Kivaa siel tääl mut ei innosta paljoo tää tekele.
0   +1 +2
 
Kaurismaki 03.02.2004
Hyvin kaivettu esiin olennaiset kappaleesta, ja eroteltu ne omiin lokeroihin. Vokaalit vähän jänniä... Ja tulee kumman eteen. Kolmas 'Siperia' ja 'Opetta(a)' -sanat palkitsevat sen että ensimmäiset 2 ei tee vaikutusta. Originaalibiisipohjan master-särö ei ainakaan näillä minun napeilla tee toivottua vaikutusta.

Tulee mieleen enemmän haava-taideteos kuin elektrojänis-biisi. Johtuu kait noista vokaaleista, jotka todellakin aika jännästi jätetty pintaan...?
0   +1 +2
 
7
jari prod 14.01.2004
En saanut ladattua alkuperäistä kappaletta, mutta yritän sanoa tästä nyt jotain..Ihan mielenkiintoinen stereointi ja sillee. Kova komppi oli positiivinen juttu, tosin se tais
heittää melkeen kokoajan samaa luuppia koko kappaleen ajan.. Aika mielenkiintoinen, mutta ei mitenkään ihmeellinen, eli 7
0   +1 +2
 

Sivut: 1 2

Löytyy soittolistoilta