Yksinäinen kulkija

Haamubiittaaja. | 11.07.2005 | Instrumental
3:10

Omistettu jokaiselle, joka tietää mitä on menetyksen tuska.

9.00   1848 kuuntelua
Linkki: http://www.mikseri.net/playsong.php?id=142742
Vastaanottajat
käyttäjätunnus tai sähköposti, erottele useammat rivinvaihdolla
Viesti
valinnainen
Nimesi
  tai Peruuta

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

10
Ametisti 20.11.2005
saiskos tehä tähän biittiin biisin...näyttöö löytyy ja tää on just mun tyylist...pidän noist kitarasoinnuista..alku on sopiva kun rupee miettii mitä mä levylle teen...
0   +1 +2
 
Aurisgale 09.10.2005
Tämän teoksen biitti olisi todellakin kaivannut jonkun räppääjän rinnalleen, tai kokoajan kuvittelin että sellainen tulisi mukaan kuvioihin. En ole niinkään räpin ystävä, mutta tässä se olisi toiminut oivan biitin kera. Kitara ei ole aivan aidon kuloinen, mutta kuulostaa kuitenkin sopivan aidolta ja toimii. Vähän jälleen toistava biisi, mutta tästä kuulee että tää on toteutettu juuri lyriikoita varten... sanoilla saisi tähän looppiin ne vaihtelut. Todella mallikkaasti ja laadukkaasti toteutettu teos.
0   +1 +2
 
9
Bemary 18.07.2005
Instrumentaalina paras, jos multa kysytään. Tykkään muodostaa ite mielikuvani tästä, vaik johdannossa ja biisin alussa tietty paljon johdatellaanki tiettyyn suuntaan. Aloitus ei todellakaa oo liian raju. Toimii todella tautisen tyylikkäästi jatkoon sulautuen.
Biisin pituus o rakenteeseen nähden aika mukava, mut tavallaan näin hyvän biisin kohdalla sitä jää aina toivomaan yhtä lisäminuuttia :)
Lopetus o hoidettu kivasti rauhoittamalla tempoa enkä osaa tohon parempaa tapaa kuvitellakaa. Tietty siellä ois myös voinu olla jotain ääninauhaa alun teemaa mukaillen, mut ei välttämättä.
Bassosta kans tykkäsin kovasti, ja toi kitarahan o aivan omaa luokkaansa. Uskottava ja huomiota vaativa, mut samalla rento - jopa melko surumielinenki.
Annan ysin, vaik suunnittelin antavani kasin. Joku tässä vaan vetää kokonaisuuden kiitettävän puolelle, enkä voi suuremmin taistella vastaan. Yksinkertainenki voi olla kaunista :)
0   +1 +2
 
8
Praelude 13.07.2005
Alku oli hienosti toteutettu! Pidin tosi paljon siitä kontrastista, joka syntyi intron ja sitä seuraavan biisin väliin. Eikä itse biisikään kehnommin toteutettu ole, kaunis ja tunnelmallinen. Kaipaisin vain vähän enemmän vaihtelua, ehkä vähän lisää soittimia värittämään äänikuvaa.

Soundeja voisi mielestäni ruuvata vähän vähemmän synteettiseen suuntaan. Voisi vaikka kokeilla "aidoista" akustisista rummuista samplattuja rumpusoundeja. Vaikka makuasioitahan nämä tietysti ovat...
0   +1 +2
 

Viimeisimmät kuuntelijat