Out of space!

3:49

Ite tykkään, muija tykkää, kaverit ei tykänny:) no sano sä mitä tää on miehiään

7.57   1874 kuuntelua

Kommentit

Haluaisitko kommentoida? Rekisteröidy käyttäjäksi tai kirjaudu sisään

qso 18.02.2004
Kiva kasarimeininki. Tasapainoinen miksaus ja nakuttaa letkeästi basson tahdissa eteenpäin. Kuten Laihanen mainitsi, Delay lamaa olisi voinut käyttää astetta hienovaraisemmin. Vähän siis modulaatiota kehiin, että soundi elää enemmän. Myös pienoinen toisto vaivaa. Muutama erilainen sointu olisi sopinut väliin tunnelman saamiseksi vivahteikkaammaksi.
0   +1 +2
 
8
Trace 16.02.2004
Elikkäs ihan mielenkiintoisen kuuloinne. Kauniit melodiat. Muutenkin äänimaailma on kokonaisuudessaan varsin kaunis. Eräänlainen retro filis toi ison plussan. Hyvät bassot.... Tosin hieman liian pitkäveteinen kappale.
0   +1 +2
 
Laihanen 13.01.2004
Kaunis kappale, mutta tuota delay laman munkkiääntä olisi voinut käyttää nätimminkin (mod wheel muuttaa sen vokaaliäänteitä ihan kauniisti).
+2   +1 +2
 
8
Outset 12.01.2004
Ensiksi täytyy sanoa, että valitettavasti en ole juuri tätä genreä kauheasti kuunnellut enkä näin ollen ole mikään kauhee asiantuntija, joten analyysiä ei kannata odottaa, saatikka sitten ottaa palautetta liian vakavasti :-)

Alusta jo huomaa, että on kivaa matskua tulossa korville, ja sitähän tämä onkin. Alusta loppuun kunnon jykevää, rauhallista ja mielenkiintoista jumppaa. Nuo mieskuoroäänet ei kyllä oikein ole säädetty hyvin, ei oikein iske. Mutta muuten, hyvät melodiat, hyvät perkussiot ja muutkin instrumentit ja miksauskin on mitä kuinkin kunnossa. Oikein kuunneltavaa matskua, tulee 80-luku mieleen hyvin vahvasti. Varmaan pitäiskin tulla? :-)

0   +1 +2